"Mancini, Galatasaraylı futbolcuları aşağılardı, dalga geçerdi"

FUTBOL

Fenerbahçe’nin arkasında ikinci olmasına rağmen Galatasaray taraftarlarının yeniden takımın başında görmek istediği Roberto Mancini ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Dünya Kupası şansını kaybetmesinin ardından İtalya’da yerden yere vurulan Mancini ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Bir dönem neden geldiği, nereden bulunduğu asla anlaşılamayan Lucas Ontivero da Mancini’nin arkasından sallayan isimler arasına katıldı.

O dönemde Mancini’nin istediği futbolculara yönetimin ödeyecek parası olmadığı için yolların ayrıldığı iddia edilmişti.

ÇARPICISI SÖZLER GELDİ

Ancak Ontivero’nun açıklamalarına bakılırsa Mancini'nin ipini çekenler futbolcular oldu. Arjantinli oyuncu, İtalyan teknik adamın kendilerini, yeteneksiz ve başarısız bulduğu ayrıca her fırsatta aşağıladığını iddia etti.

"MANCINI, OYUNCULARI AŞAĞILARDI"

Ontivero, “Mancini bizi görgü kurallarını bilmemekle suçlardı. Yemekte hangi çatalın nerede kullanılacağı bilmememize gülerdi. Hangi kıyafetle hangi kravatın takılacağını bilmediğimizi söyler, dalga geçerdi. Pek çok zaman ileri gider. Oyuncularını aşağılardı” dedi.

O dönemde benzer iddialar ortaya atılmış hatta; Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın bu durumu Başkan Ünal Aysal’la paylaşmasından Mancini’nin ayrılık sürecinin başladığı iddia edilmişti. 

Hatta Mancini’nin Sivas deplasmanında futbolcuların davranışlarından rahatsız olup yemeğini odaya istediği bile gündeme gelmişti.

Kaynak: Fotospor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.