"18 yaşında A Milli formayı giydi, Galatasaray izlemeye gidiyor"

Galatasaray haberleri

Bulgar futbolunun gelecekte çok şey beklediği, A Milli formayı 18 yaşında giyen kaleci Vutsov, Galatasaray'ın radarına takıldı. Sarı-Kırmızılı kulübün scoutları yarın Slavia Sofia'nın maçında 20 yaşındaki eldiveni izleyecek.

Fernando Muslera sonrasına şimdiden hazırlık yapan Galatasaray, scout ekibinin oluşturduğu geniş havuz doğrultusunda kaleci arayışlarını sürdürüyor.

20'lik file bekçi gündeme

Sarı-Kırmızılı kulübün radarına takılan son oyuncu Komşu'dan. Bulgaristan'da Slavia Sofia forması giyen 1.90 boyunda 20 yaşındaki kaleci Svetoslav Vutsov, Galatasaray'ın ilgilendiği gençler arasına girdi.

Tribünde takip edecekler

Sarı-Kırmızılı kulüpten birkaç gözlemcinin, Slavia Sofia'nın yarın Arda isimli takımla ligde oynayacağı maçta tribünde olacağı ve Vutsov'la ilgili rapor hazırlayacağı iddia edildi.

Performansı beğenilirse çalışmalar başlayacak

İlk kez 18 yaşında A Milli Takım forması giyen ve Bulgaristan futbolunun gelecekte çok şey beklediği Svetoslav Vutsov, bu sezon 6 maçta kalesini gole kapatarak kötü giden takımının orta sıralarda mücadele etmesini sağladı.

Kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan genç eldivenin performansı beğenilirse, transfer çalışmalarının başlayacağı, bu operasyonun da bir gelecek yatırımı olarak görüldüğü belirtildi.

Kaynak: Fanatik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.