Ali Koç, Okan Buruk'un oğlunu hedef aldı! "Hop oturup, hop kalkıyorlar"

Galatasaray haberleri

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet, Ali Koç'un açıklamalarıyla saha dışında kalmaya devam ediyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yine gündemi farklı bir yere doğru çekmeye çalışıyor.

Ali Koç, bu kez de Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un 13 yaşındaki oğlu Ali Yiğit Buruk'u hedef alması dikakt çekti.

Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"ÖTEKİNİN OĞLUNA LAF SÖYLEYİNCE..."

"İsmail Kartal'ın oğlunun akreditasyonu yok dediler. Bu yalan, akreditasyonu var. Ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup, hop kalkıyorlar. İsmail Hoca'nın oğlu bütün gece kusmuş. Ailesine de haber vermemiş. İsmail Hoca tek laf etti mi?"

"BU SALDIRILARIN ORGANİZE OLDUĞUNU GÖSTERİYOR"

"Trabzon özel bir bölge mi? Burada yaşananlar sonrası vali veya emniyet müdürüne bir yaptırım uygulanmaması ve hala görevde olması bize bu saldırıların organize olduğunu gösteriyor."

"KONUT İÇİN BENİ ARADILAR, 'BEN KARŞILAYAMAM' DEDİM"

"Omuz omuza kampanyamız vardı. Galatasaray tarafı 250 kalıcı konut sözü vermişti. Beni aradılar. 'Ben karşılayamam' dedim. Erden Timur, 'Ne olacak 250 dersin, 50-100 yaparsın' dedi. Demediyse gelsin, demedim diye yüzüme söylesin."

"CEZA VEREMEZLER"

"Bize ceza veremezler. Verirlerse de vebalini öderler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar (31)

Laz5e 2 Ay Önce

Ali bey çocuk gibisin neredeyse ağlıyıcaksın.Gs 14 sene şampiyon olamadı hiç böyle demeçler vermedi siz bu kadar ağlıyıcaksanız dışardan takım satin alın Acun bey gibi sizde demeç vermekten yorulmazsınız.

Alper 2 Ay Önce

Hani küçük çocuklar o şunu yaptı bunu söyledi diye birbirlerini şikayet edip durur mızmızlanırlar ya. Ali Koç seninle konusulupta sende kalmayacak başka neler kaldı. Yok o bunu dedi yok şu böyle dedi yaptı. Bu ne ya çocuklar yapmaz bu kadar. Birilerinden örnek vermeden bir konuşma yapmayacaksın.

Şahin 2 Ay Önce

Başarısızlık okadar yormuş ki konuştuğu mevzuya bakar mısınız ve dile hiç yakışmıyor koskoca Fenerbahçe başkanı böyle kendini küçültür mu yazıklar olsun

Rüstem Erol 2 Ay Önce

Ceza veremezler derken doğruyu söylemiş ki; ben de aynı fikirdeyim, merak ettiğim husus da şudur "nasıl bir kılıf uyduracaklar"

Karatekin 2 Ay Önce

Bukadar ucuz olma ali bey ama sen beceriksizliğini örtmek için bir çocukla uğraşacak kadar zavallısın

Ert 2 Ay Önce

B adam niye gelmiş.Hep birşeyleri yada birilerini suçlayıp duruyor.

Can zengin 2 Ay Önce

Ya Allah aşkına bu Ali Koç'un işi de gücü de ortalığı karıştırmak başka bir derdi de yok

Bako 2 Ay Önce

Ali Koç' n bu lafı ettigini sanmıyorum, eger gerçekten ettiyse Ali Koç acilen bir ruh saglıgı uzmanına görünmelidir. Bu adamın gerçekten ruh saglıgı bukadar bozuk olamaz. GS lılar uyanık olmalılar bu zat allem gullem masa başında FB yi şampiyon yapmak istiyor yeter artık ya. Gs bari maçlarara çıkmasın versinler şampiyonlugu kucagına gitsin istiyor. Aili Koç' n bu durumlara düşecegine inanamıyorum.

Fatih 2 Ay Önce

Nasıl yani. Fenerbahçe'den sebep bir ilin valisi, emniyet müdürü görevinden mi olacak. Üstelik sahaya sırf rakip taraftari tahrik ederek çıkan bir camia için. Kusura bakma Ali bey.. o bahsettigin kişiler TC valisi ve emniyet müdürü, koç holding çalışanı değil. Sen istedin diye rotasyon yapamazsın..

KILINÇ 2 Ay Önce

"Bize ceza veremezler verirlerse vebalini öderler" diyor şahsiyet hala TFF yi tehdit etmeye devam ediyor. Tehdit ile şantaj ile iş yapmaya çalıyor.

İbrahim arabacigil 2 Ay Önce

Ali Koç superligi babasını ligi zannediyor Ligden cekilelim yok futbolu donduracakmis çok amatör dusunceli

Ankaralı 2 Ay Önce

Bu ne güzel dünya bize niye montaj görüntüyle ceza verildi mauro icardiye ayıp değil,mi

Sefer 2 Ay Önce

Adam bir kulüp başkanından çok, bir çakma mafya bozuntusu gibi herkese meydan okuyor!! Ya senin deden den kalan servetin olmasa, senden bir şey olmaz!! Çünkü sen hazıra konmuş sun!! Emek yok, alın terin yok!! En güzel yaptığın iş zarar ettikçe faiş zamlar ile milletin sırtına bu zararı yüklemek!! Kazandığınız her bir kuruş zehir zıkkım ateş olsun inşAllah!! Milletin evladı ile uğraşacak kadar zavallı bir zat sın!! Allah seni bildiği gibi yapsın!! Er meydanı sahadır. Sahaya gel sahaya!!!

Forza Cimbom 2 Ay Önce

Milleti futboldan tiksindirdiniz gerçekten.

Sakaryali 2 Ay Önce

Acilen bir doktora gozukmesi lazim hall ve hareketleri normal degil demedi demeyin husnu.

Gürbüz Karapınar 2 Ay Önce

Okan burugun lösemi hastası çocuğunu bile diline dolayan bir adama ben adam falan demem ötekinin çocuğu ne demektir ayıptır günahtır alın futbolunuzuda topunuzun başınıza çalın

Kadir Fidan 2 Ay Önce

Ya Koç sen ne kadar ağzı geniş birisin iki kişi arasında konuşulan laf iki kişi arasında kalır ama sen maşAllah dedikoducu karılar gibi gevşek bir ağıza sahipsin, neticede herkes kendine yakışanı yapar sende kendine yakışanı yapmışsın..

Mustafa Baş 2 Ay Önce

Türk futbolu ne hale geldi böyle küçücük çocukları bile şampiyon olmak için kullanıyorlar yazıklar olsun

Mami 2 Ay Önce

250 kalıcı konut yapacak paran mı yok, yoksa niyetin mi başka Ali KOÇ, harbiden sen asla devlet dostu olamazsın.Yunanistana yardım edersin amma

Ergin 2 Ay Önce

Ali Koç ağa, emrinde binlerce maraba var, ağalığın verdiği kibirle herkesi marabası zannediyor.Davranışlarına bakın görürsünüz, son Cumhurbaşkanı'nın yanında eli cebinde nasıl dolaştığını herkes gördü.

Ayhan 2 Ay Önce

Nasıl bir yüzsüzlük bu bennanlamış değilim.ali koç denen kulüp başkanı ama şımarık çocuk tff yi resmen tehdit ediyor.sen kimsin yaa? Sen burayı tüpraş mı sandın.eğer tff bu cümlelere göz yumar ise onlarada yazıklar olsun.ali koç geldi kaos başladı.

Ahmet Arslan 2 Ay Önce

Vebalini öderler dediğine göre mafya mısın sen Ali Koç tehdit lerin le bu türk futbolu sayenizde dibi gördü

Orhan Orhan 2 Ay Önce

FB spor kulübü Koç holdingin bir yan kuruluşu değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin değerli bir kulübüdür. Ali Koç kendisini FB nin sahibi sanıyor galiba. Artık çocuklara ettiği yakışıksız sözlerle kendisini küçük düşürüyor. Değer mi diye bir düşünmesi lazım.

Haluk 2 Ay Önce

Ali koç maalesef umduğumun düşündüğümün dışında bir adammış Üzgünüm

Mustafa Tüfek 2 Ay Önce

Ali koç iyice zırvaladı futbolun içine etti şimdi olanın oğluna laf söylüyorsun sen yaşının adamı değilsin yazık

ALI ÇELIK 2 Ay Önce

Ali Koç giddikce küçüluyorsun...Okan hoca senin çocukların ile ilgili konuşan nasıl tepki verirsin acaba.... ..

Çiyager 2 Ay Önce

Ezik bahçe çık adam akılı futbolunu oyna mızıkçılık yapma adam ol biraz sağa sola laf atma

Adnan K. 2 Ay Önce

Türkiye nin en zengini ama ucuzu

MALTUN 2 Ay Önce

Ali Koç ayıp ayıp ayıp sana. Çocuklara laf söylemek kadar düşmeyin.yaziktir.gunahtir. insanları germeye,ayırmaya hakkınız yok. Düşün artık şu futbolun yakasından. Galatasarayli olarak yazıyorum. İstemiyorum şampiyonluk vs falan. Fenerli arkadaşlarından bu durumdan memnun olduğunu sanmıyorum. Yazıktır size

ADEM 2 Ay Önce

ALİ BEY, BİR ÇOCUKLA BİLE UĞRAŞACAK HALAE GELMİŞSEN ALLAH SANA VE FENER CAMİASINA YARDIM ETSİN...LÜTFEN BİR AN ÖNCE BİR PSİKOLOĞA GÖRÜN....HAKİKATEN BU YAPTIĞIN AYIP...ANADOLUDA '' KALIBININ ADAMI OL '' DERLER...RESMEN KAFAYI YEMİŞSİN...ACİL ŞFALAR DİLİYORUZ SANA...

Frkkrmn 2 Ay Önce

Ali koç dilerim evladınla sunanmazsın senin o şımarık oğlunda basket maçlarında efelik yapıyor senönce kendi oğluna terbiye ver diyeceğimde sende olmayan bir şeyide veremezsin gerçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.