Erman Toroğlu: "Arıyor ve 'Puanını yükselt' diyor, sen kimsin? Yalanla, ben de yayına bağlatayım"

Galatasaray haberleri

Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki ilerleyişini durdurmak için operasyonlar yapılmaya devam ediliyor.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Türk futbolunda yaşanan skandal bir olayı anlattı.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"SEN KİMSİN LA LALE ORTA"

"TFF başkanı geldi, 'Kardeşim artık maçları iki gözlemci izleyecek, biri evden, diğeri maça giderek izleyecek' dedi. Gözlemcilerin konuşmaları yasak. MHK ile konuşmaları, TFF ile konuşmaları yasak. Bu sene Lale Orta ekibi geldikten sonra... Gözlemcinin birisi diğer gözlemciyi bir maçtan sonra arıyor, 'Üç tane hata var, düşük vereceğim' diyor. Diğeri 'Hayır ya ben yüksek vereceğim' diyor. Yüksek puan veren gözlemci raporunu yazıyor, MHK Başkanı'nı arıyor, 'Benim öbür arkadaşım düşük verecek, ben böyle vereceğim' diyor. Bunun üzerine Lale Orta, düşük puan verecek olanı arıyor, 'O hakeme düşük puan verme, puanını yükselt' diyor. O gözlemci raporunu yazıyor ve bir daha maç alamıyor! Sen kimsin la Lale Orta."

"BU BÜYÜK BİR MAÇ"

"Bu söylediğim maç büyük takım maçı. Sen kimsin Lale Orta? Lale Orta geldikten sonra UEFA listesine iki gözlemciyi çıkarıyor, kendisi ve Cüneyt Çakır'ı koyuyor UEFA gözlemci listesine. Çık beni yalanla, gözlemciyi bağlatırım yayına. Halep ordaysa Arşın burda."

"HAKEMLERE NE SÖYLEDİĞİNİ NEREDEN BİLECEĞİZ?"

"Sen gözlemcilere bunu diyorsan senin hakemlere ne söylediğini nereden bileceğiz? Senin hakemleri arayıp kulağına kar suyu kaçırmadığın ne malum! Sen telefonu açıp gözlemciye 'Raporunu yüksek yaz' diyorsun Lale Orta! Birbirinizle konuşmanız yasak sizin!"

"LİGİ DİZAYN EDİYORLAR"

"Bu şunu gösteriyor. Bunlar ligi dizayn ediyorlar. Bunu yapanlar, ona göre maç verirler, ona göre maç idare ettirirler. Bunlar at yarıştırıyorlar!"

"SENİN ALTINI OYUYORLAR"

"Eee Federasyon başkanı, siz demediniz mi 'Bunlar birbiriyle konuşmayacak'? Seninle dalga geçiyorlar! Senin altını oyuyorlar, sen farkında değilsin. Sen şu an kayıktasın, fış fış gidiyorsun Mehmet Büyükekşi! Haydi değiştir bakalım Lale Orta'yı şimdi."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.