Erman Toroğlu, Süper Kupa Finali sonrası açıkladı! "Korkuyorum, ciddi söylüyorum, şaka değil"

Galatasaray haberleri

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali'nin tatil edilmesi sonrasında tartışmalar daha da arttı.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Süper Kupa Finali ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"REZALET BİR OLAY"

"Türk futbolu bu duruma düşmemeliydi. Rezalet bir olay. Bu durumdan hiç kimse kendini kurtaramaz. Altını çizerek söylüyorum hiç kimse masum değil. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hayırlı olsun, Türk futbolunun zaten içine edilmişti, iyice ettiniz. Bu olayda hiç kimse masum değil. Kimse kendini bu olaydan soyutlayamaz. Bu olay filmin sonudur. Kusura bakmayın, bu benim görüşüm."

"KAN ÇIKMASINİ ÖLÜ VERMEYELİM"

"Bu olaylar benim için sürpriz değil. Kan çıkmasın, daha dur, ölü vermeyelim. Bu daha hikaye. Bu iş daha devam edecek, Allah muhafaza. İş bitmiş, duman olmuş, çekin gidin, yeni bir şey görelim. Federasyon hala 'Belki kalırım' diye kovalıyorlar."

"ARTIK ASKERSİZ OYNAYAMAZSIN"

"Bundan sonrası çok daha tehlikeli. Bundan sonra maçlarda deplasmanlarda polis ve askeri güçler falan lazım. Ciddi söylüyorum, şaka değil. Artık askersiz oynayamazsın. Galatasaray ve Fenerbahçe maçına gidiyorsan 1. Ordu teyakkuza geçecek. Şaka gibi. Bunun arkası daha kötü, korkuyorum."

"GİDİN DE YENİ BİR SAYFA AÇALIM"

"Bu işler çocuk oyuncağı değil. TFF, bu senin oyuncağın da değil. Altında kalırsınız. Hala önce EURO 2024'e gitmeyi düşünüyorsunuz. Gidin de yeni bir sayfa açalım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar (20)

Kinyalı 1 Ay Önce

konyaspora fenerli Anelka eliyle got attı.ama eli degmedi diyen fenerli insanlar vardı.konyasporda takımı sahadanmı çekmeliydi.Anadolu takımları bu 3 istanbul takımlarından neler çektiler ama fenerin yaptıgı gibi türk futbolunu dünyaya rezil etmediler.

Ş Korkmaz 1 Ay Önce

Ali Koç bunu bilinçli yaptı TÜRKİYE de maçlarda olaylar çıksın olaylar sokaklara taşınsın Ali Koçun oynadığı bu oyun çok tehlikeli Ali Koç ne yapmak istiyor.

Ş Korkmaz 1 Ay Önce

Böyle hasta insanlar spor kulüplerinden uzaklaştırılsın TÜRKİYE de futbolun içine ettiler federasyonu bunlar seçmedimi seçtiler temizlesinler

Sedat3 1 Ay Önce

Ali koç taraftarin sokağa dökülmesini körüklüyor. Olaylar çıkmasın kimsenin burnu kanamasın lutfen hükümet gerekli önlemleri alsın.

Vatandaş 1 Ay Önce

Hiçbir şey olmaz Toroğlu. Milleti galeyana getirmeye çalışma. Çözüm Koç'un çotanaklı dilini düzeltmesi.

Bekir Şentürk 1 Ay Önce

Sayın Toroğlu ve Ahmet Çakar bu ateşi yaktınız

Ahmettopal 1 Ay Önce

Ne demek hiç kimse masum değil.mesela Galatasaray'ın suçu ne. Sizin gibi ödlek yazarlar yorumcular olunca suçluyu net olarak söyleyemiyor korkuyor.kim suçlu iki takımı dinleyip maç tarihini belirleyen mhk mi Mhk ninnkararinanuyup maça çıkan galasaray mi. Ortada bitek suçlu var kaprislerine bir türlü kurtulamayan başkanlığı boyunca şampiyonluk yaşayamayan kudurmuş köpek gibi habire sağa sola saldıran Ali Koç.. bakalım kaç taneneiz soyleyebilecek..

Faa 1 Ay Önce

Sımarik yalı cocuguna dakika bası penalti calarsan seni böyle rezil eder büyük ekşi

Ali Veli 1 Ay Önce

Ali Koç Galiba Suudilerle Aramızı bozamadı Diplomatik olarak ve Fenerbahçeyi de rezil etti.

Ahmettopal 1 Ay Önce

Hadi bakalım bir tane spor yorumcusu suçlunun adını söyleyebilecekmi.. bı tane spor yorumcusu Ali Koç ebeddiiyen futboldan uzaklastirilmali diyebilecekmi.. diyemezsiniz çünkü bu hale gelmesinde sizin gibi muptezellerinde suçu var.ali Koç'un serveri hepinizi korkuttu.kimi yakından mahrum olmamak için kimi korkudan sindi..bunu söylese söylese bir tek Ümit ozat soyleyebilir çünkü o kimseye benzemez..hatta o Ali Koç fenerbahceyi oyuncak etti oynuyor bile der

Ferhan Alanya 1 Ay Önce

KAZANAMAZSAM MASAYI DEVİRİRİM.

M. Emn 1 Ay Önce

Erman hoca yangına körükle gidiyorsun. Sanki olaylar olsun istiyorsun. A. Koç tvde şov yapıyor yüzyüze gelince istifa diyemiyor

A kurt 1 Ay Önce

Ali koç hapse atılsın,bunu hakketti.Herkese hakaret ediyor.ayricaliği ne? eğer adalet paranıza göre işliyorsa Adaletin içine de edilmiş demektir. Ali koç ve yönetimdeki adamlarını çikarin ,olaylar biter.

Objektif 1 Ay Önce

Fenerbahcenin otobüsü kurşunlandı mi kurşunlandı! Futbolcunun biri direksiyona müdahale etmese otobüs viyadukten uçabilirdi bir takım yok olabilirdi! Bu nefreti körükleyen kim bu olay sonunda tedbir alındı mı alınmadı o dönem milli takım zarar görmesin diye sineye çekildi artık bardak taştı! Kadikoyde galip geldiler giderken başkanları teşekkür etti. Trabzon'da ne oldu ?

Mehmet turgut 1 Ay Önce

Erman toroğlu yaşının adamı değilsin çaktırmadan ortalığı karıştırıyorsun kırizden besleniyorsun çok ayıp seni toplum tecrübeli bir spor adamı olarak görüyor ama senin her yerin oynuyor çok yazık

İhsan adıgüzel 1 Ay Önce

Futbolda çeteleşme var doyamıyorsunuz. Ali koç bunu gündeme getirdi diye bu çetelerin c.ve çetecilerin çıkarına ters geliyor.

Ömer Süha 1 Ay Önce

Futbolumuzu kalitesizleştiren ve çirkinleştiren “üç büyük “ denen aslında hiçbir başarısı olmayan kulüpleri Türk futbolundan uzaklaştırmak lazım. Bu kulüpler futbolumuzdan uzaklaşsın iddia ediyorum 10 sene sonra hem içerde hem de dışarıda daha başarılı ve kaliteli bir futbolumuz olur.

Sükunet 1 Ay Önce

Gaz verip durmayın millete olayın anlamını iyi kavrayın bu bir tepki.Farklı yerlere çekip yangın a körükle gitmeyin.televizyon ekranlarından milleti galeyana sürüklemeyin

Kenyalı 1 Ay Önce

Bu Ali Koç denilen şahıs derhal gitmeli,

Halil fuat Gökmen 1 Ay Önce

Bence Fenerbahçe hükmen 3-0 mağlup sayılmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.