Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın 1 numaralı adayı, son dakika bir şeyler olabilir"

Galatasaray haberleri

Galatasaray'da transferde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, Galatasaray'ın transfer gündemine dair bilgiler aktardı.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

-TRANSFERDE AKŞAM PAZARI-

"Galatasaray, transferde akşam pazarına çıkıyor. Galatasaray, Avrupa'da transfer pazarının kapanmasının ardından transferleri daha uygun maliyette getireceğini düşünüyor."

-ICARDI, 1 NUMARALI ADAY-

"Icardi, Galatasaray'ın forvette 1 numaralı adayı. Galatasaray, 31 Ağustos'a kadar bekleyecek. 31 Ağustos'ta Avrupa'da transfer pazarı kapanıyor."

-EN AZ 3 TRANSFER OLACAK-

"Galatasaray, en az 3 oyuncu transfer edecek. Ön taraf için Amine Harit, stoper transferinde ise Andreas Hanche-Olsen ismi önde."

-ÜÇÜYLE YOLLARI AYIRMAK İSTİYOR-

"Galatasaray, Luyindama ve Omar'dan çıkmanın yollarını arıyor. Galatasaray, Van Aanholt ile de yollarını ayırmak istiyor. Eğer Van Aanholt ile yollar ayrılırsa bir de sol bek alınacak."

-HER POZİSYON İÇİN 3-4 ALTERNATİF VAR-

"Galatasaray, 31 Ağustos'a kadar bekliyor. Her pozisyon için 3-4 alternatif var. İsmi öne çıkan oyuncular 31 Ağustos'a kadar başka bir takımla anlaşırsa diğer isimlere gidilecek."

-KLUIVERT İHTİMALİ YOK-

"Galatasaray'ın şu an Justin Kluivert'i alma ihtimali yok. Kluivert, eğer Roma'da kalırsa son dakika bir şeyler olabilir. Kluivert'in Fulham ile anlaştığı söyleniyor ancak Roma ile Fulham bir türlü anlaşamadı." ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.