Nevzat Dindar: "Galatasaray'a getirmek hiç kolay değil, transferde daha büyük öncelik var"

Galatasaray haberleri

Galatasaray'da transferde peş peşe sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında önemli bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

-MARCAO, İSPANYA'DA OYNAMAK İSTİYOR-

"Marcao, La Liga'da oynamak istiyor. Zenit'in daha iyi teklifine rağmen onları reddetti. Sevilla'nın teklifi 12 milyon Euro. Sonraki satıştan pay maddesi koydurulabilirse, bu transfer gerçekleşir."

-ANA PLAN İÇİN RİSKLİ-

"Okan Buruk, Abdülkerim Bardakcı'yı Marcao'dan daha tercih edilebilir, daha özellikli bir oyuncu olarak görüyor. Benim düşüncem farklı, ana plan için riskli buluyorum."

-KEREM İÇİN RESMİ TEKLİF YOK-

"Kerem Aktürkoğlu için Marcao gibi masaya gelmiş resmi bir teklif henüz yok."

-ORTA SAHA TRANSFERİ GÖRÜŞMELERİ-

"Joao Mario için Cenk Ergün Benfica'yla görüştü. Tanguy Ndombele'yi ben doğrulatamadım. Morgan Sanson ve Lucas Torreira radarda ama henüz bir görüşme olmadı."

-MERT MÜLDÜR OLMAZSA ONUR BULUT BİTİRİLEBİLİR-

"Sassuolo, Mert Müldür için 8 milyon Euro istedi ve 'konu pazarlığa kapalı' dedi. Mert Müldür için girişimler devam edecektir ama olur mu bilemeyiz. Mert olmazsa, Kayserispor'dan Onur Bulut bitirilir."

-KAAN AYHAN İÇİN FİYAT SORULDU-

"Ana hedeflerden biri değildi ama Kaan Ayhan için de fiyat soruldu. 4 milyon Euro talep edildi ve pazarlık edilmiyor. Galatasaray'ın Kaan Ayhan için çok istekli olmadığını söyleyebilirim."

-TALİSCA HİÇ KOLAY DEĞİL-

"Anderson Talisca'yı bu mali şartlarda getirmek hiç kolay değil. Gündemde olduğuna dair bir istihbaratım da yok. Zaten Galatasaray'ın daha büyük öncelikleri var, 6 numara pozisyonu gibi."

Kaynak: Skorer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.