Nihat Kahveci: "Bence Galatasaray'da bulunması gereken bir oyuncu ama aynaya bakmalı"

Galatasaray haberleri

Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak sezonu tamamladı. Nihat Kahveci, yorumlar yaptı.

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Antalyaspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci’nin açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK ŞÜKÜR SEZON BİTTİ DEDİLER"

"Maçı izleyen Galatasaray taraftarları, son düdükle birlikte 'Allah'a şükür bu sezon bitti' demiştir. Çünkü gerçekten en son 2011 sezonunda eksi 5 averajla ligi tamamlıyor. Bir de bu sezon. Koskoca Galatasaray takımı, Avrupa'da başarılı olan bu takım, ligi eksi 2 averajla bitirdi."

"TORRENT ÇIKIŞA GEÇTİ"

"Teknik direktörü henüz belli değil. Torrent'in son dönemlerde hafif bir çıkışı var. Özellikle Halil konusunda... Forvet arkası oynattı. Evet, gol atamadı ama Kerem'e verdiği pasla Galatasaray beraberlik golünü yakaladı. Biz de her zaman 'Halil böyle oynar' dedik."

"BERKAN KUTLU HEP İŞİN İÇİNDE"

"Galatasaray'da bir Berkan var, gol atıyor, ofsayt oluyor. Kafayla vuruyor, ofsayt oluyor. İşin içinde, hep koşuyor ama sonuç alamıyor. Taylan bildiğimiz Taylan. Galatasaray için pek olumlu bir sezon geçmedi. Marcao, Nelsson ikilisi birbirini tamamlıyor. Muslera arkada kendi işini yapıyor."

"ISRAR EDİLMESİ LAZIM"

"Mostafa Mohamed, ilk geldiği dönemlerde çok arzulu ve istekli gelmişti. Geçen sezon Ankaragücü maçında kırmızı kart gördükten sonra düşüş yaşadı. Forvet oyuncularında ısrar edilmesi lazım. Bir Diagne oynadı, bir Mostafa Mohamed oynadı. Babel bile forvete geçti. Mostafa Mohamed bence Galatasaray'da bulunması gereken bir forvet. Bügünkü Gomis'i görünce... Çok az topla buluştu ve oyuna da müdahale edemedi. Hedefi şampiyonluk olan takımlarda forvet her türlü gol atar. Mohamed oyuna girdi, Kerem 'Gel, at' dedi."

"MOHAMED'İN AYNAYA BAKMASI LAZIM"

"Gomis'le sezona başlayıp 38 maç götüremeyeciğini anlıyorsun. Deplasmanda kaybolan bir Gomis. Gomis'ten istediğini aldı. Ligde sıkıntılı dönem geçiren Galatasaray'a geldi ve kritik golleriyle takımını kurtardı ama 'Yeni sezona Gomis'le başlayıp şampiyon olayım' dersen çok zor. Mohamed'in aynaya bakması gerekir. 90 dakika oynadığında minimum 1 gol atması lazım. İstikrar önemlidir. Torrent ısrar etmedi."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.