Nihat Kahveci: "Galatasaray maçında stüdyoya giremedik, elinde çok fazla şey vardı, çok önemli"

Galatasaray haberleri

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek lider oldu. Sarı-kırmızılılarda iki ismi çok beğendiğini kaydeden Nihat Kahveci, Icardi ile ilgili tespitini açıkladı.

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Konyaspor'u mağlup ettiği karşılaşmayı TRT Spor'da yorumladı.

Kahveci, sarı-kırmızılıların pes etmediğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Maçtan sonraki bu birlik beraberlik, danslar çok önemli görünüyor. Galatasaray maçı bırakmıyor bir kere bu çok önemli. 4 maçtır. Kendileri atmasa da rakibine attırıyor golleri. Daha takım oturmamasına rağmen oyunu kompakt halde oynayamazken bu tür galibiyetler çok önemlidir. Daha iyi oynayacaklar mı oynayacaklar."

"ICARDI VE YUSUF İKİNCİ YARIDA GİRİYOR, DÜŞÜNÜN"

"Icardi, Yusuf falan ikinci yarıda giriyor yani düşünün. İkinci yarıda bu hamle gücünün yararını gördük. Konyaspor'un kulübe zenginliği olmadığını da yaşayarak görmüş olduk. Endri Çekici de sakatlanınca Konyaspor yavaşladı"

"TRAFİK DURDU, STÜDYOYA GİREMEDİK"

"Galatasaray'ın motivasyon anlamında elinde çok fazla şey vardı. Icardi sahada, hava güzel, tribünler tıklım tıklım. İstanbul'da trafik durdu, stüdyoya giremedik, İstanbul kilitlenmiş. Rakip gol yememiş ona rağmen kendisini göstermeye çalışan, ilk yarıda değil ama ikinci yarıda kendisini göstermeye çalışan bir Galatasaray izledik"

"ICARDI HAZIR DEĞİL"

"Icardi'nin hazır olmadığı belli, topa bu kadar dokunmadan takımına yararlı olan forvet az bulunur. Golde o bölgeye koşuyu yapması, diğerinde de rakibin eksik kalmasını sağladı. Bir pozisyonu vardı, kalecinin üzerine vurdu."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.