Okan Buruk: "Başka bir takımla anlaştığını duyduk, onun için hayırlı olsun"

Galatasaray haberleri

Galatasaray'ın Konyaspor ile oynadığı maçın ardından Okan Buruk'tan önemli açıklamalar geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH MUTLU"

"Ziyech, Galatasaray’da mutlu. Bunu menajeri de söyledi. Transfer döneminde ne olacağını bilemeyiz ama mutlu."

BELHANDA CEVABI

"Belhanda ile ilgili düşüncemiz olmadı. Onun başka bir ülkeden başka bir takımla anlaştığını duyduk, onun için hayırlı olsun."

"ICARDI, BOMBA GİBİ GERİ DÖNECEK"

"Icardi’yi dinlendirme kararı aldık. Yener hoca ve Icardi ile ortak aldığımız karar. Hem ayağındaki ağrı için hem yüzündeki kırık için dinlenecek. Bomba gibi geri dönecek Icardi."

"KEREM AKTÜRKOĞLU ÇOK KATKI SAĞLIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu yaptığı gol ve asistlerle bize çok katkı sağlıyor. Taraftarımız onun yanındaydı. Yine pozisyonlara girecektir, yine gol atacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar (24)

Wunderlampe 5 Ay Önce

Kerem'in dün kaptırdığı toplara, 2 metreden boş kaleye atamadıklarına, sürekli gol vuruşlarında topun çok altına girip yukardan auta atmasına bu kadar kızmamıştım, Halil'e o pası vermedìğine kızdığım kadar. Bırak Halil atsın, kendine gelsin o da. Aylardır bekledi. Laf başı geldiğinde, takımın kazanması önemli diyor Kerem. Dün o pası verse gol olacak. Üstelik Halil de ona verdi önce pası gol atsın diye. Ego olmalı ama, takımın çıkarlarının önüne geçmemeli.

Iccaaaardı 5 Ay Önce

Cimbom

Kazim 5 Ay Önce

Kerem aktürkoğlu çok heyecanlı gibi son dokunuşlar iyi değil, çalışması lazım zihinsel ve fiziksel.

Doğrucu Davut. 5 Ay Önce

Kerem bu takımın ruhudur. İsterse 3 yıl saha da gezsin hakkı ödenmez! O olmasaydı belki tarihimizde ilk defa küme düşecektir.

Akseli 5 Ay Önce

Kerem aktürkoğlunun derhal hatırı sayılır bir paraya mümkünse yurt dışına satılması şart oldu bu kadar lakayt oynayan birini daha görmedim bütün topları eziyor atakları öldürüyor sabır sabır nereye kadar

Naci bayraklı 5 Ay Önce

Kerem iyi futbolcu topa vuruşlarında biraz sakin olması gerekiyor egoist olmaması gerekli

S.k. 5 Ay Önce

Kerem süratli oyuncu olduğu için son vuruşları kontrolsüz oluyor ama vazgeçilerek oyuncu degil

Abidin Yaman 5 Ay Önce

Kerem iyi oyuncu ama özgüveni yok becerilerini geliştirmeye, bu noktada görev onu çalıştıranlara düşüyor.. topa vurmayı bilmiyor hep ayak içi.. Şenol Güneş'in kazma Burak'tan nasıl santrafor yarattığını gördük. Zaha'nin attığı golde Kerem orda olsaydı hangi gezegene doğru vururdu merak ettim bir anda..

K.bey 5 Ay Önce

Kerem başka takımda oynasaydı bu futbolla klubeye çekilir bir daha forma yüzü göremezdi şut desen yok adam geçme yok pas yok ne var kardeşim bu adamda türk futbol tarihinde bu kadar vasat oynayıpta hala birşey olurmu bundan diye diretilen oyuncu yoktur

Yusuf Çetin 5 Ay Önce

Kerem iyi bir oyuncu, nerede sol önde. O zaman ya burada oynatilmalidir, yada hiç. Hem takımın hemde oyuncunun yararı için.

Bulent oker 5 Ay Önce

Kerem cok caliskan bir futbolcu cok sey yapmak istiyor korkunc bir hirs var iste o yuzden gol atamiyor biraz sakin olup topu daha iyi kullanabilir bilhassa kale ónlerinde topun dibine cok giriyor şut atarken bunu yapmamasi lazim bu yuzden cok gol kaciriyor biraz ayak ustu şut atmasina calismasi lazim devamli ayak ici bunu her yerde yapamazsin her yerin şut şekli ayri bunu iyi bilsin bende eski forvet adamiydim

Ali ak 5 Ay Önce

Keremi hemen gönderin yada bu kadar süre vermeyin bu nedir ya dağlar taşlara atıyor topları bu kadar mı zor kaleyi tutturmak beee Anadolu kulublerinde oynasa iyi olur

Mustafa ülker 5 Ay Önce

Kerem Aktürkoglu takıma cok faydalı, fútbolu sadece gol atmak sananlar futboldan anlamayanlar, hucum presenta, alan acma, rakibin oyun sistemini bozma, asist, pozizyona girme, rakibi yıpratma vb. Hepsi mevcut. Gercek Galatasaraylı destek olur moral bozma.

Tuncay Yığnak 5 Ay Önce

Kerem gibi oyuncunun her takımda olması gerekir. Çünkü onun varlığı kendi takımı için özgüvendir.

Mustafa Karagül 5 Ay Önce

Keremi topa vurma çalıştíracak özel yardımcı antrener gerek.

Erol Üstün 5 Ay Önce

Son vuruşları iyi olsa Real Madrid de oynar, kötü olduğu için burada.

Nazmi 5 Ay Önce

Kerem den beklenen oraya gidip gol atması değil.ama adam çalışıyor didiniyor ve pozisyona da giriyor.atiyor da .sabretmek lazım.degerlerimizi bir çırpıda silmeyelim.

Hasan Çalışkan 5 Ay Önce

Okan hoca ben bir galatasaylı olarak sana çok saygı duyuyorum zaten başarılarınız dağda belli kısa keseyim benim futbol anlayışım icardiyi oyundan kesen Zaha ve tete eğer Zaha ve tete icardiyi aynı kerem ve barış kadar besleseler icardi çok daha fazla gol atar hatta kerem bile bi okadar gol atar çünkü icardi kerem ve barış benim için mükemmel kim ne derse desin saygılar hocam

Aslan yürekli 5 Ay Önce

Keremden bir şey olmaz. Geldiği günden daha geriye gidiyor. Artık kendini geliştirmesi gerekiyordu. Kerem kendine biraz çeki düzen vereydi, şimdi şampiyonlar liginde mücadele ediyorduk. Bu kadar taraftar görüyor, Okan hoca görmüyor.

Mustafa 5 Ay Önce

Teknik adam olsam kulübün kapasindan bile geçirmem ricardi olmasa hiç gol atamayiz yedek kalan barış Alper on gömlek üstün saha da ne yaptığı belli değil doksan dakikada olumlu bir yada iki pas veriyor

M.B 5 Ay Önce

Keremin başındaki hoca hoca değilse Kerem ne yapsın Okan Kereme hiç bir katkı sağlamıyor oysa Kerem gelmiş geçmiş en iyi yerli futbolculardan biri ama kaliteli hiç bir hocayla çalışmadı tek eksiği o

Yusuf 5 Ay Önce

Takım ne zaman iyi giderse troller mikserlemeye başlar. Kariştirin

Ham 5 Ay Önce

Kerem iyi oyuncu lakin bencillesmeye basladı...Halile vermedigi pasa bende cok kızdım...Halil sürekli oynaması lazım faydalı bir kumasa benziyor

Gazi 5 Ay Önce

Hiçbir oyuncu beyle bir krediyi hak etmiyor.Keremi kulübeye alacaksın.belki aklı başına gelir.öbür oyunculara haksızlık oluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.