"Okan Buruk görüşme yaptı, düşüncesi değişti"

Galatasaray haberleri

Bu sezona şampiyonluk hedefiyle giren Galatasaray, birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katarak adından söz ettirdi.

Bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, Okan Buruk önderliğinde 7 maçta 16 puan topladı. Dün İstanbulspor'u hazırlık maçında Icardi ve Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle 2-1 mağlup eden Cimbom, lige ara verilen süreci de boş geçmedi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Galatasaray'da hedef takımdaki ruhu ve birlikteliği kaybetmemek. Bu yönde çalışmalarını devam ettiren teknik direktör Okan Buruk ve ekibi, oyuncu grubunun aile ortamı yakalaması için büyük çaba sarf ediyor.

Yönetimle de sürekli olarak iletişimde halinde olan Buruk, takımdan transfer olması beklenen yıldız oyuncular için de kararını yönetime iletti.

Fanatik'in haberine göre, Okan Buruk, yaz transfer döneminde Premier Lig'e transfer olacağı beklenen Victor Nelsson'la ilgili de düşüncesini net şekilde yönetime söyledi.

OKAN BURUK'TAN TRANSFER KARARI

Başarılı stoperin adı Premier Lig ekibi Everton başta olmak üzere birçok takımla anılan ve ara transfer döneminde Ada'ya gideceği iddiaları sonrası Nelsson için kesin olarak sezon sonu beklenecek.

Buruk, Nelsson için astronomik rakamlar gelmediği taktirde oyuncusunun transferine izin vermeyecek. Sadece Nelsson da değil takım içerisinde mutsuz olduğu konuşulan ve ara transferde ayrılacağı iddia edilen Seferoviç için de düşünce aynı.

OKAN BURUK SEFEROVİC'LE GÖRÜŞTÜ

Nelsson ve Seferovic için transfer kapılarını kapatan Okan Buruk, takımda herkesin sezona odaklanmasını ve mutlu olmasını istedi.

Icardi transferinin ardından şans bulamayacağını düşünen Haris Seferoviç'in düşüncesinin Okan Buruk'la yaptığı görüşmeler sonrası değiştiği ifade edildi.

YUSUF DEMİR'LE GÖRÜŞME YAPILACAK

Son dönemde Türk futbolunda tartışma konusu haline gelen Yusuf Demir'in için de karar verildi. Yerli statüsünde oynaması gerektiği ifade edilen Yusuf Demir'in yaşanan tartışmalardan uzak durulması için kendisine gelecek olan sorulara yanıt vermemesi istendi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.