Sinan Engin: "Galatasaray ambargo koyacak, Fenerbahçe pişman olacak, görürsünüz"

Galatasaray haberleri

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesi Ali Koç'un kararına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Süper Kupa Finali ile ilgili yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A KUPAYI HEDİYE EDİYORLAR"

"Fenerbahçe, Galatasaray'a kupayı hediye ediyor. Belki kazanacaksın. Senin müthiş bir takımın var. O kadar para harcıyorsun, vakit harcıyorsun ezeli rakibine bir kupa daha veriyorsun, olacak iş değil. Şampiyonluk kutlamasının provası bu."

"FENERBAHÇE TARAFTARI OYNANMASINI İSTİYOR"

"Bir sisteme kızıp da 'Bu takımı Süper Kupa'ya çıkarmayacağım' diyemezsiniz. Fenerbahçe taraftarını, Fenerbahçe futbol takımını seyretmekten mahrum bırakamazsın. Fenerbahçe taraftarları çıkıp oynamak istiyor, takımını seyretmek istiyor."

"SANA SIRTINI DÖNERLER"

"Fenerbahçe camiası kongreden ibaret değil ki! Sevgili başkan, taraftar sana sırtını döner, maneviyatı cepten ödeyemezsin. Sezon sonu kongre var. Ne olacağı belli değil. Umarım demek istediğimi anlamışsındır."

"GALATASARAY, LİGE AMBARGO KOYACAK"

"Fenerbahçe'nin ligde morali düşük olacak. Galatasaray aldığı kupayla daha moralli ve daha zinde bir şekilde maçlara çıkacak. Galatasaray lige de ambargo koyacak, görürsünüz. Sezon sonunda Fenerbahçe aldığı bu karardan pişman olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar (20)

Mehmet 1 Ay Önce

neyine pişman olacak ha şunun konustuguna bak

Oktay 1 Ay Önce

Fenerbahceli olmayıp fenerliler adına yorum yapmak ilginç. Ben fenerbahçeli olarak doğru buluyorum. Kupa Galatasarayın, doğruluk ve dürüstlük bizim olsun.

Cim bomlu 1 Ay Önce

Başına gelecekleri bildikleri için çıkmıyorlar. Korkunun ecele faydası yok. Ali Sami yene gelmemek için hangi bahaneye sığınacak acaba.

Alpertunga 1 Ay Önce

Ali Koç geldi geleli rezil oldu , takımı da rezil etti. Öyle büyük operasyon yapması lazımki millet inansın ! Diyorki bizi engelliyorlar. Yalanın daniskası. Süperligde direk skora etki eden en çok lehine hatalar verilen takım Fenerbahçe. Sonra Galatasaraydır.

Alpaslan 1 Ay Önce

Yalan

Abin 1 Ay Önce

Lannn bırak doğruluk ve dürüstlükmüş şikeciler sizi

Ali Kopan 1 Ay Önce

Ali Koç kulüp başkanligimi yapacak siyasetmi yapacak karar vermeli, Fenerbahçe onun oyuncağı değil haddini bilmeli

Ayhan 1 Ay Önce

Camiya olarak yazik olur bu davranis yanlis. Kisiliklik bir itiraz o Zaman hic cikarma hakliysan. Sayin koc ama yetmez Reklame ve televizyonu arasindan ceza yersin puanin da alinir. Yazik ediyorsun

Hüseyin 1 Ay Önce

Ali koc dohruyu yapiyor Bu System le türkfutbolu dewam yürümez

YorumluYorum 1 Ay Önce

TFF ve MHK,yi PROTESTO EDİYORUZ,BU BİR DURUŞTUR SİNAN BEY, AYNI ŞEYLERİ BEŞİKTAŞ YAŞASAYDI O ZAMAN GÖRÜRDÜM SİZİ.

Türkiye'deki lig şampiyonluğu... 1 Ay Önce

Tturkiyedeki lig şampiyonluğu s

Misafir 1 Ay Önce

Unutmamak gerekir ki şikayet edilen futbol sisteminin en büyük aktörüdür FB. Bu duruma gelmesinde en büyük sorumlusu. Bütün bunların sorumluluğu her halde herhangi bir Anadolu kulübüne bağlanamaz. Ayrıcalık talep eden kendi ligini kursun

Gurbetden 1 Ay Önce

Bu da ne lennn, oymuş bumuymuş, ilkõnce senin Babanın malı değilki, senmi karar verecen, macların nezaman oynacağînı, beğenmiyorsan terhal kapatın su Sönmüş fenerinizi, bıkdık sürekli aglayıp sızlıyonuz Bebek gibi. Madem oynamıyacaksınız, neden cıkdınız macada milletin parasını zamanını calıyonuz, derhal bu Kulűb Süper lig den atılmalı hemde 25 yıl boyu derhal.

Ahmet topal 1 Ay Önce

daha Türkçeyi doğru konuşamıyorsun Bir de kalkmış yorum yapıyorsun

Rasopen 1 Ay Önce

Bu duruş dik durmak ise, daha da dik dursun Ali Koç ve takımı ligden de çeksin. Herkesin Fener'e noolur dönün diye yalvarırlar belki...

Gsli 1 Ay Önce

Her sene aynı dram her sene aynı oyun tablosu. Bir de yabancı hakem istiyorlar, sanki yabancı hakemler hata yapmıyacakmı sonra ne diyeceksiniz. Herşeye bir bahane uyduruyorlar. Siz spor Kulübüsünüz siz örnek ve ahlaklı olmak durumdasınız. Sporunda içine ettiniz.

Ahmet arslan 1 Ay Önce

Arkadaşlar fb neden haklı la boş penaltı verilen siz hakem hatalarıyla en az 5 mac kazanan siz siz kime kızıyorsun kendinize kızın sportmen olmayan iki kelimeyi bir araya getiremeyen teknik adamınız ve sinirli asabi kendini bilmez bir baskaniz var ben bjk liyim ama gs haklı ne istiyor fb kayrilmak ligde bedavadan şampiyon olmakmı öyle bir dünya yok arkadaşlar

Mahmut 1 Ay Önce

YILDIRIM

Ali Aksoy 1 Ay Önce

Arkadaşlar çıkıp oynasaydı ne olurdu? İlk devredeki maçta İcardiye ceza sahasında yumruk attılar, bir iki konuşuldu kapandı, Fenerbahçe"bin neyini vermediler.Ortada bir maçtı.Hic oynamadan kupayı rakibe vermek olacak şey değil.Kapatin artık bu konuyu.

Metin 1 Ay Önce

Fenerbahce güzel bir Takim kurmustu uzunzamandan beri.Her Kulvarda mücadele edip Sampiyon olacdk bir Kadro.Yalniz Ali Koç kizdi zarar yapti herseyin icine etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.