Yakup Çınar: "‘Beşiktaş'a gidiyor’ diyorlar ama Galatasaray'ın oyuncusu olmak üzere"

Galatasaray haberleri

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında transfer gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

-TRANSFER TEKLİFLERİ REDDEDİLDİ-

"Sacha Boey, kampa 1 hafta geç katıldığı için kadro dışı bırakıldı. Galatasaray, Sacha Boey'un bu performansını gördükten sonra oyuncu için gelen transfer tekliflerini reddetti."

-GALATASARAY'IN YENİ OYUNCUSU OLMAK ÜZERE-

"Kaan Ayhan, ‘Beşiktaş'a gidiyor’ şeklinde haberler var fakat böyle bir gelişme yok. Kaan, Galatasaray'ın yeni oyuncusu olmak üzere. İmzalar atılmasa bile anlaşma sağlandı. Galatasaray, Kaan Ayhan için 5 milyon Euro bonservis verecek. Oyuncu ise 1.8 milyon Euro maaş alacak. 3-4 yıllık sözleşme imzalanacak."

-NELSSON'A KOLAYLIK SAĞLANACAK-

"Devre arasında teklif gelmesi halinde Nelsson'a büyük ihtimalle kolaylık sağlanacak. Metehan Baltacı'yı 1. Lig'den 3-4 takım istiyor. Oyuncu kiralık olarak takımdan ayrılabilir."

-AYRILIK İHTİMALLERİ-

"Luyindama ile Hatayspor, Ömer Bayram ile Eyüpspor, Emre Kılınç ile Alanyaspor ve Ankaragücü, Taylan Antalyalı ile Ankaragücü ve Antalyaspor ilgileniyor. Oğulcan Çağlayan da takımdan ayrılabilir."

-YARIN 23:00'TE İSTANBUL'DA OLACAK-

"Icardi'nin yarın Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Şu anda aldığım bilgiye göre bugün KAP bildirimi gelmeyecek. Büyük ihtimalle yarın, Icardi KAP bildirimi yapılacak. Benim duyumlarıma göre Icardı yarın 23.00'te İstanbul'da olacak." 

Kaynak: Yeni Açık

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.