"Zaha'yı tutuklamak istemişler, ayakkabılarını çıkarıp özel odaya götürmeye çalışmışlar"

Galatasaray haberleri

Galatasaray, İngiltere'den 3-2'lik tarihi Manchester United galibiyetiyle İstanbul'a dönerken keyif kaçıran olaylar yaşanmıştı.

Galatasaray'ın Manchester United maçı sonrası İstanbul yolculuğu öncesi Manchester havaaalında skandal olaylar yaşandı.

Sarı kırmızılı kafileye, büyük sorunlar çıkaran İngiliz yetkililerine tepki gösterilmişti.

Transfer Plus Youtube kanalında Zeki Uzundurukan, havalanında yaşanan olaylarla ilgili çok konuşulacak detaylar aktardı.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA'YI TUTUKLAMAK İSTEMİŞLER"

"Zaha'ya İngiltere'de havaalanında İngiliz pasaportuyla yolculuk etmesine rağmen adeta zulüm etmişler. Güvenlik güçleri itip kakmışlar, bir ara tutuklamak istemişler. Galatasaraylı çalışanlar, futbolcular ve profesyoneller olaya tepki göstermiş. Hatta Zaha'yı ekstradan aramışlar, ayakkabılarını çıkarmışlar, özel odaya götürüp detaylı aramak istemişler, araya yöneticiler girmiş, bazı Galatasaraylılar yere düşmüş." 

"BARIŞ, KEREM VE ABDÜLKERİM'E VİZE SORUNU ÇIKARMIŞLAR"

"Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı'nın vizeleriyle ilgili sorun çıkarmışlar. Uzun uzun inceleyip tutmuşlar."

"TORREIRA'NIN BAVULUNU AÇMIŞLAR"

"Torreira'nın tüm bavulunu açmışlar. Bavulundaki ürünlerin tek tek faturasını göstermesini istemişler."

"POLİSLERİN MANCHESTER UNITED FANATİĞİ OLDUĞU SÖYLENİYOR"

"Sıkıntılı bir süreç olduğu için Erden Timur, 'Bize terbiyesizlik yaptılar' dedi. Oradaki polislerin bazılarının Manchester United fanatiği olduğu için başta Zaha olmak üzere Galatasaraylı futbolcualra zorluk çıkarıdığı bilgisi bana geldi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar (30)

Erman Erkol 8 Ay Önce

Burda Manchester lılara aynısını yapacaksınız

Mustafa TEKER 8 Ay Önce

Madem ingilizler yapıyor sizde onlara daha beterini yapın

bilmukabele 8 Ay Önce

Nazik olmayana nezaket göstermek kaba insanlara özgüven kazandırır.Uluslararası karşılıklılık ilkesince vize uygulamadığımız bir ülke. Vize konusunda problem çıkaramayız. Ama hava alanında donuna kadar arayabiliriz tüm kafileyi.

Muhsin Ünal 8 Ay Önce

Lütfen O saygısızlıpı nasıl size yaptıkarsa, sizde onlara gelişlerinde ve geri dönüşlerinde aynısını yapın. Onlara beterin beterini yaşatın. Don, kilot, çorabına jadar arayın... uranmazlar...

Muhsin Ünal 8 Ay Önce

Size yaptıklarının aynısını, onlara sizde dönüşlerinde yapacaksınız. Herşey karşılıklı dır.

Mehmet 8 Ay Önce

Kısasta hayır vardır

Ahmet Önder 8 Ay Önce

Muhteremler ulkemize geldiklerinde mütekabiliyet kuralları uygulanmalı. Ne bir eksik, ne bir fazla

Etem İlker yilmaz 8 Ay Önce

İnanıyorum gereken havaalanında gelişlerinde karşılanacak İzmir marşı ile mehterenla ugurlanacaklardir !!!!!!!!!!!!!!

Fazil Ergul 8 Ay Önce

Peki onlar buraya geldiğinde aynisini yapmayalım mı?Tüm takıma havaalanin da sıkıntı çıkarmayalım mi?

Nuri Börü 8 Ay Önce

Kısasa kısas

Cengiz pürtaş 8 Ay Önce

Yorumcu arkadaşların yazdıklarına hepsine katılıyorum, Başta ilgili spor Bakanlığı, Federasyon ve Hava limanı emniyet görevlileri onların yaptıkları mobingmi dersiniz, psikolojik baskımı aynısını inşAllah küstah, şımarık davranişlari yapan görevlilerin muamelesini ingiliz futbolcularada yaparlar.

Sezai 8 Ay Önce

Kendini beğenmiş İngilizlere aynısını yapmak lazım adama adam gibi muamele adam olmayana misilleme

Şenol giden 8 Ay Önce

Bence polis abilerimizde, mancesterlı futbolculara jop gösterip, joplada arama yapsınlar. Ağızlarına jopla baksınlar, dişleri sağlıklımı diye.

Reis 8 Ay Önce

Aynısını bizimkiler onlara yapması lazım karşılıksız kalmamalı

Suat Donat 8 Ay Önce

Avrupa Birliği ve ingiltere'nin Türklere uyguladığı vize tamamen kanunsuzdur!!! Bununla ilgili Aslında yapılması gereken sadece yürürlükteki anlaşmaları uygulamaktır ve uygulatmaktır bunu da yapacak olan değerli iktidarımızdır bence iç politika dış politika demeden sadece ve sadece Türk vatandaşlarına yapılan bu itibar zedeleyici uygulamanın bir an önce kaldırılması için başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Dışişleri Bakanı ve Avrupa Birliği bakanımızın bu işi bir an önce bitirmelerini rica ediyorum Ayrıca bu uygulamayı bitirirlerse vizesiz seyahatle ülkemizin vatandaşlarının vize almak için ödedikleri ve Avrupa Birliği ile birlikte �ngiltere'nin konsolosluk ve büyükelçilik maaşlarını bu vize parası ödeyen vatandaşlarımızı da bundan kurtarmış oluruz ve bu dövizlerde ülkemizin kasasında kalır yetkililere sesleniyorum lütfen sesimizi duyun herhangi bir Avrupa Birliği vatandaşı e İngiliz vatandaşı ülkemize elini kolunu sallayarak gelirken Bizler oraya gidebilmek için 50 takla atıyoruz ve vize başvurusunda Eğer vize alamazsak paramızı da iade etmiyorlar Lütfen bu konuya el atın Saygılarımla

İbrahim Yamacaçıkar 8 Ay Önce

TÜRKLER misafirperverdir.

Orhan Aydın 8 Ay Önce

Bizimkiler yapmaz yapamaz yoksa valla kriz çıkar onlar kim biz kim

İbrahim Çakır 8 Ay Önce

İngilizlere aynısını yapın rica ediyorum sizden hem girişte hem çıkışta

Reis 8 Ay Önce

Nasıl olsa rövanş burda leedsi çabuk unuttular hatırlatmanın zamanı gelmiş demekki.havaalanindan stada kadar unitedlıları büyük şölen bekliyor.

Emre 8 Ay Önce

Eee sen şimdi naneyi yimedinmi

Mehmet Türk 8 Ay Önce

Aynısını onlara yapmazlarsa yazıklar olsun. Karşılık vermedikçe şımarır bunlar.

Vatandaş 8 Ay Önce

Geldiklerinde zorluk öıkarıp gereksiz hırslandırmayın giderken aynısını yapın ayrıca bırakın bu biz pisafirperveriz ayaklarını ite it gibi aslana aslan gibi davranacan.

Şükrü 8 Ay Önce

Biz türkler insanca davrandıkça diger ülkeler saniyorlarki türkler onlardan korkuyorlar kulubumuzun futbolcularına nasıl davranış biçimi sergiledilerse oradaki polisler daha fazlasını bizim polisler onların kulub futbolcularına daha fazlasını sergilemezlerse bu tür vakalar bitmez köpeklerle onların donlarına kadar baksınlar bakkalım nasılmış saygılar polislerimizden bekliyorum

Hasan çakmak 8 Ay Önce

Bunun İstanbul'da var cehenneme bekleriz ozman

Tumer Aykut 8 Ay Önce

Ayni işlemleri buraya geldiklerinde yapalı m...

Suat 8 Ay Önce

Onlarda istanbula gelecek,Polisimize"de aynasına yapmalı

MEVLÜT mercan 8 Ay Önce

GS YIMIZ ALLAH NASİP EDERSE M.UNITEDI ISTANBULDA SAHADA YENMESI LAZIM GS YIMIZ BU OLAYLARI UEFAYA BILDIRMESİ ŞIKAYET ETMEDI LAZIM SAYGILAR BIZİM GS FANATIK POLİSLERIMIZDE ONLARA AYNI SIKIMTI CIKARIP OYSLAYIP ÇOOK SORO SORMASI LAZIM NI YE BÖYLE YAPIYONUZ DERLERSE FUTBOLCULAR POLISLERIMIZE KANUM GAR SUPHE VAR SADECE INGILTEREDEMİ VAR KANUN BIZ GS FATANIK POLISIZ SUPHELENIYOZ BEKLEYIN DEYIP OYALAYIP BEKLETIN

Mustafa cetin 8 Ay Önce

Karşılık esastır kimse bize yakışmaz ayağına falan da yatmasın.. kulüp olarak aynı şekilde kusursuz agirlarsiniz ama devlet olarak onlar gelince aynısını bizim polisimiz yapar..biz kabile devleti değiliz demeyi biliyoruz..madem güvenlik uygulaması bizim de güvenliğimiz önemli heralde

Dilaver Sürerol 8 Ay Önce

Bizde aynısını yapalım, hatta bir adım ileri giderek valizlerni açtırıp narkotik ve bomba uzmanı köpeklere valizlerin içlerine çıkartarak arama yaptıralım

Levent koca 8 Ay Önce

Ama kulüp yöneticileri iyi agirlamislar bizimkileri. Kabalık yapamayız

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.