Zeki Uzundurukan: "Galatasaray transfer edebilir, çok forma sattırır, Galatasaraylılar hiç şaşırmasın"

Galatasaray haberleri

Galatasaray’da Haris Seferovic transferinin ardından bir golcü transferini daha yapılacağı belirtiliyor.

Galatasaray’ın Manchester United’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Edinson Cavani için girişimlerde bulunabileceği iddia edildi.

EDINSON CAVANI GÜNDEMİ

A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Futbol Plus Youtube kanalında Edinson Cavani bombasını duyurdu.

Uzundurukan’ın açıklamaları şu şekilde:

-CAVANI DÜŞÜNCESİ OLABİLİR-

“Dursun Özbek’in Cavani düşüncesi olabilir. Sponsorluk, bilet, maç günü gelirlerini ve forma satışlarını artırmak için böyle bir isme yönelebilirler. Şu anda boşta ve piyasa değeri 4-5 milyon Euro’lara kadar düştü. Çok fazla ilgi gösteren takım da yok.”

-GALATASARAYLILAR HİÇ ŞAŞIRMASIN-

“Galatasaray da dünya yıldızları için marka bir takım olduğu için Dursun Özbek’in Edinson Cavani için nabız yoklayacağını düşünüyorum. Menajeri aracılığıyla görüşme gerçekleşecektir. Şartlar uyarsa Galatasaray transfer edebilir. En azından 1+1 yıllık sözleşme olabilir. Çok gol atar, çok forma sattırır. Galatasaray’ın bir dünya yıldızına ihtiyacı var. Taraftarları heyecanlandırır. Gündeme gelirse Galatasaraylılar hiç şaşırmasın. Cavani transfer edilirse hiç şaşırmam.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.