Adnan Polat: "Bir Superman gibi oradan oraya koşturuyor, hakikaten kendisini tebrik ediyorum"

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’ndaki depremzede yardım noktasına gelerek çalışmaları müşahade etti.

Adnan Polat: "Bir Superman gibi oradan oraya koşturuyor, hakikaten kendisini tebrik ediyorum"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ile beraber P2 otoparkındaki yardım noktasında bulunan Adnan Polat ve Başkan Dursun Aydın Özbek basın mensuplarına açıklama yaptı.

Başkan Dursun Aydın Özbek, “Depremin birinci gününden itibaren stadyumun bu bölgesini lojistik alanı olarak belirledik. Aşağı yukarı 5 günde 56. ve 57. tırlar yükleniyor. Sadece tır göndermek yetmiyor. Daha önce belirttiğim gibi Hatay’da ve Kahramanmaraş’ta iki tane büyük lojistik depo tuttuk. Çünkü tırlar götürdüğü malzemeyi orada indiriyor ve tasnif ediliyor. Nakil araçları ayarladık. Mezralara ve gideceği yere kadar dağıtımını yapıyoruz. Bu organizasyon çok önemli. Tırı indirdiğiniz zaman hedeflediğiniz kitleye ulaşmaması mümkün. Büyük bir gayret içindeyiz. Başkanvekilim Erden Timur şu anda Maraş’ta. Bölgeyi gezerek, lojistik destekleri hazırlayarak bu işi yapıyoruz. Yardım çağrımıza cevap veren bütün Galatasaraylılara, herkese çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir destek var. Burada çalışmak için gençler, çocuklar herkes büyük emek vererek geliyor. Onlara teşekkür ediyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. Hala enkaz altından vatandaşlarımız kurtarılmaya çalışıyor. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah bir daha memleketimizi bu tip felaketlerden korusun. Yardım kampanyasına muazzam bir ilgi var. İki tane toplama bölgemiz var. Karşı tarafta Taç Spor Tesislerimizde toplanan yardımlar statta toplanıyor. Buradan da tırlarla gönderiliyor.” şeklinde konuştu. 

Barınma ihtiyacına katkıda bulunmak için konteyner gönderme çalışmaları üstünde durduklarını ifade eden Başkan Özbek, “Bundan sonra yapacağımız ikinci operasyon, barınma ihtiyacını gidermek. Özellikle bölgede tuvaletle ilgili büyük sorun var. Onu gidermeye uğraşıyoruz. 100 konteynerli bir desteği ilk etapta göndereceğiz. Hedefimiz 500’e kadar bunun çıkması. Bütün Galatasaraylılara buradan yardım çağrısı yapıyorum. Değerli başkanım Adnan da (Polat) burada. Kendisine bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Adnan Polat ise şu konuşmayı yaptı: 

“Öncelikle Türk milletinin başı olsun. Acımız çok büyük. Dursun Başkana, Galatasaray Yönetimine, bu destek için burada toplanan herkese vatandaş olarak teşekkür ediyorum. Oradaki kardeşlerimizi bu acı günde yalnız bırakmıyorlar. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Galatasaray Spor Kulübü’nün bu kampanyasına destek veriyoruz.”

“Polat Holding olarak şunu gözledik; özellikle tüm vatandaşların hepsi gıda, yiyecek içecek gibi şeyler gönderiyor ama teknik malzemeler de önemli. Bu anlamda TÜREB olarak 300 tane teknik ve mekanik uzmanı gönderdik. Onlar orada çalışmayan makinelere, kopan kablolara yardım ederek çalışıyorlar. Yarın sabah ilk etabı çıkacak. Hazırlıklar yeni bitti. 50 tane konteyner ev gönderiyoruz. İlave olarak 100 tane de Macaristan’da hazırlıyoruz. Mobil tuvalet konusunda da çalışmalarımız var.

"Erden Timur tüm deprem bölgesindeki şehirleri geziyor. Hakikaten kendisini tebrik ediyorum, bir Superman gibi koşturuyor oradan oraya. Buradan giden malzemelerin oradaki organizasyonunu ve koordinasyonunu yapıyor."
 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2023, 02:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zekeriya işler
Zekeriya işler - 1 yıl Önce

Sizin gibi insanlar var olduğu sürece bütün zorlukların kalkarız emeğinize sağlık

İsmail
İsmail - 1 yıl Önce

Sizler gibi duyarlı insanları yürekten kutluyorum ne kadar teşekkür etsem azdır ayaklarınız taşa dokanmasın rabbim razı olsun

Vedat ERTİT  Hv.Kuv.Em.Astsubayım. Ve doğuştan GS.lıyım.n GS.lıyım Her iki ba
Vedat ERTİT Hv.Kuv.Em.Astsubayım. Ve doğuştan GS.lıyım.n GS.lıyım Her iki ba - 1 yıl Önce

zaten İki Başkanıma ve GS.Bu yakı
şirdırdı. Teşekkür ederim.

Mehmet Latif kılıç
Mehmet Latif kılıç - 1 yıl Önce

Allah sizden razı olsun galasarayli olmaktan dolayı çok gururluyuz iyi insanlar böyle günlerde belli olur