Bilal Kısa: "Galatasaray, ciddi bonservis ücreti kazanacak"

Galatasaray ve Akhisarspor'da Türkiye Kupası ile Süper Kupa'yı kaldıran eski futbolcu Bilal Kısa, Süper Lig yarışı ve Zaniolo hakkında Radyospor'a konuştu.

Bilal Kısa: "Galatasaray, ciddi bonservis ücreti kazanacak"

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve bir dönem Galatasaray'da forma giyen 39 yaşındaki milli futbolcu Bilal Kısa, Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı.

"Psikolojik olarak kendimize gelemedik"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bilal Kısa, "Çok kötü bir afet yaşadık. Bizler afet bölgesinden uzakta olmamıza rağmen psikolojik olarak kendimize gelemedik. Çok zor bir süreç; Allah'a dua ediyorum tekrarını bir daha yaşamayalım. Allah yar ve yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı ve ekledi: 

Kısa'nın hedefi Pro Lisans

"UEFA A Lisans aldım, şimdi sırada Pro-Lisans var, yakın bir  zamanda onu da almak istiyorum. Yaşanan süreç hafta sonu oynanacak olan maçlarda futbolcuların performansını etkileyecektir. Bunu atlatabilmek kolay olmayacaktır. Ülke olarak çok etkilendik, futbola ara verildi iyi de yapıldı. Bir şekilde de zaman ilerliyor, oynanacak olan maçlar var. Hafta sonunda da oynanacak olan maçlar var. Bu süreçte zorlanacağız ama bir şekilde de işimizi yapmak zorundayız"

"Galatasaray şampiyon olacaktır"

"Süper Lig'deki şampiyonluk favorim Galatasaray. Galatasaray lige iyi başlamadı, bu süreçte Okan Hoca da çok eleştirildi ancak sonrasında önemli bir seri yakaladılar. Fenerbahçe arayı iyi değerlendirmiş gibi gözüküyor, Konyaspor maçında bunu gördük. 6 puanlık bir fark. Galatasaray çok iyi bir kadroya sahip takviyeler de yaptılar... Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum." 

"Zaniolo hemen uyum sağlar"

"Zaniolo genç, gelecek vadeden bir oyuncu. Hemen uyum sağlayacağını düşünüyorum. Bence önemli bir transfer becerisi. Galatasaray, Zaniolo'dan ciddi bonservis ücreti kazanacaktır"

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2023, 03:03
YORUM EKLE