Eray Cömert: "Galatasaray'dan teklif aldım, evet doğru"

Valencia forması giyen Eray Cömert, Galatasaray ile ilgili soruya cevap verdi.

Eray Cömert: "Galatasaray'dan teklif aldım, evet doğru"

İsviçre’nin köklü kulüplerinden Basel altyapısında futbola başlayan ve 2021-2022 sezonunun devre arasında La Liga ekiplerinden Valencia’ya transfer olan defans oyuncusu Eray Cömert, Spor Arena’ya özel bir röportaj verdi.

Valencia Teknik Direktörü Gennaro Gattuso’nun vazgeçilmezlerinden olan ve İsviçre Milli Takımıyla 2022 Dünya Kupası’nda mücadele eden 23 yaşındaki Türk asıllı stoper Eray Cömert, kariyeriyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ’LA MENAJERİM ÜZERİNDEN GÖRÜŞMELER OLDU”

2020 yılında GALATASARAY’ın, geçtiğimiz yaz transfer dönemindeyse Beşiktaş’ın seninle ilgilendiğine dair haberler medyada yer almıştı. Süper Lig’den herhangi bir teklif geldi mi?

Eray Cömert: "Evet doğru, teklif vardı. Görüşmeler menajerim üzerinden oldu."

Menajeri Eray Cömert ise soruya şöyle cevap verdi:

"ERAY'IN KARARI VE HAYALİ"

Menajeri Eren Cömert: "Sağ olsun iki takım da ilgi göstermişti. Eray’ın kararı ve hayali diyelim. Eray’ın ilk isteği Avrupa’ya adım atmaktı. Çünkü hedefi ve hayali dünyanın en büyük sekiz kulübünden birinde oynamaktı. Biz de bunu hep destekledik. İlk adımını attı ve ne yapabildiğini gösterdi. Şu an istatistiklere bakınca Eray, La Liga’nın en güçlü ve en fazla düello kazanan stoperlerinden biri. Böyle devam ederse yolu belli, en büyük takımlarda oynayabilir."

Kaynak: Spor Arena

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2023, 14:30
YORUM EKLE