Transfer görüşmesini duyurdu! "Menajeri İstanbul'da, görüşme yapılıyor"

Gazeteci Burhan Can Terzi, Galatasaray'ın transfer gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Transfer görüşmesini duyurdu! "Menajeri İstanbul'da, görüşme yapılıyor"

Galatasaray'da transferde hareketlilik yaşanmaya başladı.

Gazeteci Burahan Can Terzi, Sportcell Youtube kanalında sarı-kırmızılıların transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde:

-4 TRANSFER-

"Fatih Hoca yönetimden; sol bek, orta saha, 10 numara ve santrafor transferlerini istedi. arioli'nin Fatih Terim'in yardımcısı olacağına pek ihtimal vermiyorum. Galatasaray, Yusuf Yazıcı ile net şekilde ilgileniyor. Fatih Terim ve Yusuf Yazıcı arasındaki ilişki çok kuvvetli ama bitmiş bir şey yok."

-PIATEK İLE İLGİLENDİĞİ DOĞRU-

"Galatasaray'ın Piatek ile ilgilendiği doğru. Galatasaray'ın önceliği Piatek. Kiralama formülü üstünde duruluyor. Galatasaray, kaleci transferi için 2-3 milyon Euro ödemeye sıcak bakmadı. Okan Kocuk'un geri çağrılması için görüşmeler başladı."

-BARTUĞ, OYNAMAK İSTİYOR-

"Bartuğ, sözleşme imzalamayı düşünmüyor. Parasal konuyla alakalı olarak değil, Bartuğ oynamak istiyor. Galatasaray, 6 numarada bu kadar sıkıntı yaşarken Bartuğ; en az Taylan ve Berkan kadar oynar."

-MENAJERİ İSTANBUL'DA-

"Solbakken'in menajeri İstanbul'da ve görüşmeler devam ediyor. Galatasaray bu transferde öne çıkan takım. Oyuncunun menajeri, ayrıca Ibrahimovic'i de keşfeden menajer."

-YARIN KAP AÇIKLAMASI BEKLİYORUM-

"Luyindama'nın kiralık gitmesi gündemde. Babel, Feghouli ve Assunção ile de yollar ayrılmak isteniyor. Mostafa Mohamed konusunda sıkıntı yok. Yarın KAP açıklaması bekliyorum."

Kaynak: Sportcell

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, 12:42
YORUM EKLE