"18 yaşında A Milli formayı giydi, Galatasaray izlemeye gidiyor"

Bulgar futbolunun gelecekte çok şey beklediği, A Milli formayı 18 yaşında giyen kaleci Vutsov, Galatasaray'ın radarına takıldı. Sarı-Kırmızılı kulübün scoutları yarın Slavia Sofia'nın maçında 20 yaşındaki eldiveni izleyecek.

"18 yaşında A Milli formayı giydi, Galatasaray izlemeye gidiyor"

Fernando Muslera sonrasına şimdiden hazırlık yapan Galatasaray, scout ekibinin oluşturduğu geniş havuz doğrultusunda kaleci arayışlarını sürdürüyor.

20'lik file bekçi gündeme

Sarı-Kırmızılı kulübün radarına takılan son oyuncu Komşu'dan. Bulgaristan'da Slavia Sofia forması giyen 1.90 boyunda 20 yaşındaki kaleci Svetoslav Vutsov, Galatasaray'ın ilgilendiği gençler arasına girdi.

Tribünde takip edecekler

Sarı-Kırmızılı kulüpten birkaç gözlemcinin, Slavia Sofia'nın yarın Arda isimli takımla ligde oynayacağı maçta tribünde olacağı ve Vutsov'la ilgili rapor hazırlayacağı iddia edildi.

Performansı beğenilirse çalışmalar başlayacak

İlk kez 18 yaşında A Milli Takım forması giyen ve Bulgaristan futbolunun gelecekte çok şey beklediği Svetoslav Vutsov, bu sezon 6 maçta kalesini gole kapatarak kötü giden takımının orta sıralarda mücadele etmesini sağladı.

Kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan genç eldivenin performansı beğenilirse, transfer çalışmalarının başlayacağı, bu operasyonun da bir gelecek yatırımı olarak görüldüğü belirtildi.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2023, 11:49
YORUM EKLE