Ahmet Çakar: "Aslında Galatasaray için söylenecek tek kelime"

Sabah Gazetesi spor yazarı Ahmet Çakar, Murat Özbostan'ın sorularını yanıtladı.

Ahmet Çakar: "Aslında Galatasaray için söylenecek tek kelime"

Ahmet Çakar, 4 büyük kulüplerle ilgili yeni sezon öncesi yorumlarda bulundu.

Çakar'ın sorulara verdiği cevaplar şu şekilde:

Dört büyük takımın teknik direktörünü kantara çıkartırsak nasıl bir analiz yaparsınız?

Kantara çıkardığımızda en ağır basanı Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı olur. Çünkü ligi tanıyor, oyuncularını tanıyor, müthiş bir kredisi var, üstelik o bir şampiyon. Jesus'a baktığımızda ne ülkeyi ne de ülke futbolcusunu tanıyor.

Üstelik Portekizce konuşulmamış hiçbir ülkede de görev yapmamış. Okan hoca yeni geldi. Taraftar seviyor ama G.Saray'da hocalık kredisi Fatih Terim'in yüzde 10'u bile değil. Valerien İsmael'den ben umutluyum. Değişik bir adam. Çalışkan, disiplinli ve başarıya aç. Emre Belözoğlu da tıpkı Avcı gibi kantara çıktığında ağır basanlardan. Zira o da istikrarlı bir takımın geçen sezon da hocalığını yaptı.

Dört büyük takım arasında en doğru ve ekonomik transferleri hangisi yaptı?

Trabzonspor'un oturmuş kadrosu var. Nwakaeme'nin yerine en az onun kadar yetenekli, daha da genç Trezuguet'y i aldılar. Trabzonspor mutlak favori. Zaten son şampiyon onlar. En az problemi bence Trabzonspor'u yaşayacak.

Hiç kimse Beşiktaş'ı yabana atmasın. Cenk döndü, Gedson ve Weghorst var. Kapalı kutu G.Saray. 3-4 önemli yabancı oyuncu aldılar. Buna karşılık Marcao'yu kaybettiler. Aslında G.Saray için söylenecek tek kelime belirsizlik.

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2022, 01:40
YORUM EKLE