Cristiano Ronaldo'dan Galatasaray cevabı

Cristiano Ronaldo'nun Instagram hesabındaki paylaşımlara "Come to Galatasaray" mesajları yağdıran Galatasaray taraftarı beklediği yanıtı aldı.

Cristiano Ronaldo'dan Galatasaray cevabı

Manchester United ile Ronaldo'nun yolları, 37 yaşındaki golcü oyuncunun, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'de yayınlanan "Piers Morgan Sansürsüz" programındaki ses getiren röportajından bir hafta sonra ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiği belirtildi. Manchester United formasıyla 346 maçta 145 gol atan Ronaldo'ya, takıma katkısından dolayı teşekkür edildi.

NE OLMUŞTU?

Manchester United'daki ilk döneminde (2003-2009) bir UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 de Premier Lig kupası kazanan Ronaldo, teknik direktör Erik ten Hag yönetimindeki takımda ilk 11'e girmekte zorlanıyordu.

Yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top'a (Ballon d'Or) 5, FIFA En İyi'yi ise 2 defa layık görülen Ronaldo, Piers Morgan Sansürsüz programında, Erik ten Hag'ın da aralarında bulunduğu birkaç kişinin kendisini kulüpten göndermeye çalıştığını ve ihanete uğramış hissettiğini söylemişti..

"COME TO GALATASARAY" ÇAĞRISI

Bu ayrılığın ardından Galatasaray taraftarları sosyal medya üzerinden Ronaldo'ya transfer çağrısı yaptı.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Portekizli yıldız Ronaldo'nun kadroya katılması için yönetime esprili mesajlar yolladı. Galatasaray taraftarları, Cristiano Ronaldo'nun son Instagram paylaşımına 'Come to Galatasaray' yorumları yapmaya başladı.

RONALDO'DAN "COME TO GALATASARAY" CEVABI

Tüm bu gelişmeler yaşanırken yıldız oyuncunun Instagram hesabından bir Galatasaray taraftarının "Come to Galatasaray" çağrısını beğendi. O ekran görüntüsü kısa sürede Twitter'da gündem olurken Galatasaray taraftarı Ronaldo'nun hesabını beğeni yağmuruna tuttu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2022, 12:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Istabul
Istabul - 1 yıl Önce

Gs

Yusuf Gs
Yusuf Gs - 1 yıl Önce

Ronaldo Çin'e To Gs

Cool ketçap
Cool ketçap - 11 ay Önce

Come to galatasaray