Dursun Özbek: "İkisi de çok sansasyonel bir transfer olur, Galatasaray'da görmek isteriz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ın gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "İkisi de çok sansasyonel bir transfer olur, Galatasaray'da görmek isteriz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Galatasaray'ın mali durumu ve transfer konuları üzerine konuştu.

Spor Masası'nda konuşan Dursun Özbek; transfer hakkında da açıklamalarda bulundu. 

"Bu yüzden bu işe son vermeliyiz"

Başkan Özbek açıklamasında; "Florya, fiziki anlamda Galatasaray'a bugün hizmet verebilecek bir tesis değil. Oradaki sıkışmışlık sorununu Kemerburgaz'da çözeceğiz. Florya'daki arsanın ekonomik değeri de yüksek. Galatasaray'ın gayrimenkullerini satmıyoruz, Bankalar Birliği'ne olan borcu ödemek için yatırım yapıp geliştiriyoruz. Bankalar Birliği'ne olan borcumuz için günlük 1 Milyon TL faiz ödüyoruz. Bunu sürdüremeyiz, bu yüzden bu işe son vermeliyiz." dedi. 

"Eksik varsa transfer yapacağız"

Transfer üzerine konuşan Dursun Özbek; "Okan Hoca'nın bir rapor sunmasını bekliyoruz. Şampiyonluk yolunda Galatasaray özellikle bu sene çok iddialı. Bunun sıkıntıya uğramaması için eksikler varsa, transfer yapacağız. Ancak geldiğimiz finansal noktayı da ihmal etmiyoruz." açıklamasında bulundu. 

"Çok sansasyonel bir transfer olur"

Kiralık isimler hakkında ise; "Mauro Icardi çok sansasyonel bir transfer olur. Ayrıca Milot Rashica da öyle. İkisini de şartlar uygun olursa, Galatasaray'da kalıcı olarak görmek isteriz." sözlerini sarf etti. 

Dursun Özbek'ten derbi yorumu

Fenerbahçe maçı üzerine konuşan Özbek; "Galatasaray - Fenerbahçe bir dünya derbisi. Her maç heyecan dorukta oluyor. Yine öyle olacak. Maç Kadıköy'de ve biz de Kadıköy'de hazır olacağız. Oradan zaferle, 3 puanla ayrılacağız." açıklamasında bulundu. 

Kaynak: AA

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2022, 12:22
YORUM EKLE