Dursun Özbek: "Kulübünün satmak isteyeceğini düşünmüyorum, sadece Galatasaray'ın transfer etmek istemesi yeterli değil"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, PSG'den kiralanan golcü oyuncu Mauro Icardi'nin bonservisinin alınıp alınmayacağıyla ilgili konuştu,

Dursun Özbek: "Kulübünün satmak isteyeceğini düşünmüyorum, sadece Galatasaray'ın transfer etmek istemesi yeterli değil"

Sabah gazetesinin  düzenlediği Uluslararası Futbol Ekonomi Forumuna katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "İcardi'nin  durumuyla ilgili açıklama yaptı.

"Icardi, dünya yıldızı bir futbolcu" diyen Özbek, şunları söyledi:

-PSG'NİN SATMAK İSTEYECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM-

"Galatasaray, Icardi transferini son derece başarılı yapmıştır. PSG, maaşının çok büyük bir kısmını ödüyor. Galatasaray'a maaş maliyeti 750 bin Euro. Takıma da çok hızlı uyum sağladı. Kulübünün satmak isteyeceğini düşünmüyorum. Galatasaray'ın sadece transfer etmek istemesi yeterli değil."

-GALATASARAY, UYUM İÇERİSİNDE OLURSA TRANSFERİ YAPAR-

"Başarılı bir futbolcu. O günkü Galatasaray'ın ekonomik koşulları ve karşı satış isteği sonucunda, Galatasaray, uyum içerisinde olursa transferi de yapar" açıklamasını yaptı. 

Dursun Özbek'in diğer açıklamaları de şöyle:

"11 Haziran'da göreve geldik. Olağanüstü bir seçim oldu. 16'sında mazbata aldık ve bu tarihten sonra transferde hızlandık. Hazırlığımız vardı ama tarih olarak transfer dönemine geç başladık. Hazırlık kampına bazı transferlerimiz yetişmedi. Yeni bir takım kurduk. Kendi içlerinde birbirlerine alışması zaman alıyor. Şu anda başarılı olduğumuzu görüyorum. Bu süreç Galatasaray için çok iyi geçti. 

"Lig iki parça gibi oldu. Dünya Kupası'na kadar olan süreç var, 1.5 aylık çok uzun bir ara ve ardından ligin ikinci perdesi var. Dünya Kupası'ndan sonra bambaşka bir lig izleyeceğimizi düşünüyorum. Galatasaray'ın performansı da ikinci dönemde daha iyi olacaktır. Dünya Kupası'ndan sonra bambaşka bir lig izleyeceğimizi düşünüyorum. Galatasaray'ın performansı da ikinci dönemde daha iyi olacaktır."

"Okan hoca, Galatasaray'a başarılar getirmiş bir futbolcuydu, şimdi de teknik adam olarak başarı için koşturan bir kardeşimiz. Taraftarlarımız, yapılan yorumları süzmesini iyi bilir. Biz gerçekçi yorumlarla ilgileniyoruz, diğerleriyle ilgilenmiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2022, 11:30
YORUM EKLE