Emre Bol: "Galatasaray'ı takip ettim, Fenerbahçeli olarak duygulandım, görünce kıskandım"

Galatasaray, şampiyonluğa doğru giderken camianın kenetlenmesi ezeli rakipleri kıskandırıyor.

Emre Bol: "Galatasaray'ı takip ettim, Fenerbahçeli olarak duygulandım, görünce kıskandım"

Taktik Mania Youtube kanalında Emre Bol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

"Yeni bir şarkı çıkar, sürekli dinlersin ve bir yerden sonra ezberlersin. Icardi de o kadar çok gol attı ki, statta "Aşkın olayım" şarkısını dinleye dinleye ezberledi."

"İki yarıya da kupa verilse ilk yarının kupasını Galatasaray'a, ikinci yarının kupasını Beşiktaş'a verirdim. Trabzonspor maçını kazansalardı şampiyonluk yarışındalardı. Beşiktaş, müthiş bir takım onu söylemek lazım."

"28 gol atmış Valencia... 38, 48 atsın yine B kalite adam. Icardi kalitesinde değil. Aboubakar, 100 metreden gelen topu gol yaptı, inanılır gibi değil."

"Sana iyi hakem mi lazım, delikanlı mı lazım? Mete Kalkavan, gözlerimizin içine baka baka az daha Ankaragücü'nü küme düşürüyordu! Herkesin aklına Galatasaray maçı öncesi ayar mı çekiliyor düşünceleri geldi."

"Galatasaray'ın Kemerburgaz tesisinin açılışını takip ettim, Fenerbahçeli olarak duygulandım. Eski başkanlar, teknik direktörler, futbolcuların o beraberlik havasını görünce kıskandım. Bizde daha Aziz Yıldırım ile Ali Koç'u yan yana getiremiyorsun."

"Fenerbahçe'deki yöneticiler, 'Acaba Galatasaray'da neler oluyor?' diyerek açıp seyrettiniz mi? Fenerbahçe'deki esas başarısızlığın sevgisizlik olduğunu gördünüz mü? Hangi yönetici, hangi eski yöneticiyle görüşüyor? Ali Koç, Aykut Kocaman'ı nasıl gönderdin? Aykut hocanın yardımcılarını nasıl gönderdiniz? Aziz Başkan'la konuşuyor musunuz? Biz gazeteciler mesela Fenerbahçe TV'de gelip yorum yapabiliyor muyuz? Neden korkuyorsunuz? Ali Bey, sizden rica ediyorum önümüzdeki sezon başından itibaren herkesi kucaklayın. Bir kere Ali Şen başkana telefon açtınız mı? Birlik, beraberlik başarıyı getirir."

"Galatasaray şampiyon olur, Fenerbahçe de kupayı alırsa Süper Kupa finali deprem bölgesindeki illerden birinde seyretsek çok güzel olur. Hem de o bölgedeki insanlara moral olur."

Kaynaj: Taktik Mania

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2023, 18:34
YORUM EKLE