Emre Özcan: "Bu toprakların gördüğü en yetenekli oyunculardan"

Futbol yorumcularından Emre Özcan, Socrates Youtube kanalında Galatasaray'ın yeni transferlerini değerlendirdi.

Emre Özcan: "Bu toprakların gördüğü en yetenekli oyunculardan"

Dries Mertens ile sözlerine başlayan Emre Özcan, oyuncunun Serie A’da dahi düzenli çift hane skor yapmasına değindi ve asist kısmında da durumun farklı olmadığını söyledi.

Çok iyi bir profile sahip olduğunu belirten Özcan, “Oyuncu, Serie A’da bile ilerlemiş yaşına rağmen bu istatistikleri yaptıysa, Galatasaray’da bunları devam ettirememesi için çok acayip şeyler olması gerekiyor. Bu toprakların gördüğü en yetenekli oyunculardan biri, çok iyi son vuruşu var ve yaratıcı bir oyuncu aynı zamanda.” İfadelerini kullandı.

"SEFEROVIC İLE OYNAMASI DEZAVANTAJ OLABİLİR"

Dries Mertens’in zirve performanslarının sahte 9’da kullanıldığı dönemlerde geldiğini belirten Emre Özcan, “Seferoviç çok iyi bir bağlantı oyuncusu ama Mertens de öyle; Seferovic’in orada kullanılacak olması Mertens’in verimini biraz düşürebilir. Napoli’de zirve performansını sahte 9 olarak Milik’in sakatlandığından sonra denenmesi üzerine göstermişti.” dedi.

"MALİYET YÜKSEK, BAŞARI GELMELİ"

Eğer Galatasaray bu sene Süper Lig şampiyonu olmazsa Mertens transferinin biraz anlamını yitireceğini düşündüğünü söyleyen Emre Özcan, “Maliyeti çok yüksek eğer çift hane gol asist katkıları vermezse ve Galatasaray şampiyon olamazsa, Şampiyonlar Ligi’ne gidememe durumunda Mertens’in önümüzdeki sene takımda yer alacağını düşünmüyorum. Mertens dezavantajları ve riskleri olan bir transfer.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2022, 02:05
YORUM EKLE