Erden Timur: "Arda Güler gidecek mi? Onun için her şeyi yapmaya hazırım"

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler, Galatasaray'a transfer olur mu? Yaşanan son gelişmeler sonrasında bu konuya asla ''asla'' denmemesini gerektiriyor.

Erden Timur: "Arda Güler gidecek mi? Onun için her şeyi yapmaya hazırım"

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la yaşadıkları Arda Güler'i büyük hayal kırıklığıma uğrattı.

İKNA EDİLMİŞTİ AMA OYNAMA GARANTİSİ İSTEMİŞTİ

Sezon başında "Seni dünya yıldızı yapacak hocayla çalışacağız" denilerek ikna edilen ve 3 yıllık sözleşme yapılan genç oyuncu bu yüzden oynama garantisi istemişti.

ZORLAMAYLA KADROYA GİREBİLDİ

Arda Güler, buna rağmen son haftalarda yönetim ve taraftarın zorlamasıyla kadroya girebildi. Son Galatasaray derbisinde ise Jorge Jesus tarafından sağ kanada hapsedildi.

Arda Güler'in kalma ihtimali bir ay önce yüzde 80/20'yken, şu anda yüzde 50'ye 50.

Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılmak istemesinin nedenlerinden birisi de kendisini keşfeden Serhat Pekmezci'nin gönderilmesi.

EN CİDDİ ADAY NEWCASTLE UNITED

En ciddi aday ailesini Dubai'ye davet eden kısa süre içinde de İstanbul'a gelecek olan Newcastle United. İngilizler için rakam önemli değil. En azından İngiltere'den gelen haberler bu yönde.

ERDEN TİMUR DA İSTİYOR

Arda Güler'in durumuyla ilgilenen bir isim daha var. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt'le yaptığı her görüşmede Arda Güler'in durumunu soran Timur, son görüşmede de, "Arda gerçekten gidecek mi?" diye sordu ve bombayı patlattı.

Erden Timur'un "Olur da bize gelme durumu ortaya çıkarsa yüzde 1 ihtimal bile olursa her şeyi yapmaya hazırım." dediği belirtildi.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, 22:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 11 ay Önce

Ya bu Erdem bey gibilerini kim sevmez? Erdem bey gibi bir yöneticiye sahip olamayan kulüpler sevmez. Erdem beyi çoook seviyoruz. Arda Güler efendi saygılı bir değer. Keşke GS da olsaydı. Yıllardır seyrederim sadece bjk maçında kendine yakışmayan penaltı için kendini yere atması oldu. Bu tip futbolcuları oyundan çıkarken protesto etmek doğru değil. Arda sadece fb futbolcusu değil, milli takımın futbolcusu. Keşke bizde olsaydı. İsmail ile Arda yi aynı kefeye koymak biz GS taraftarlarına yakışmaz. Erdem bey yönetici olarak, Arda da futbolcu olarak çok değerli. Her kes, saygıyı hak edene saygısını göstermeli.

BAYRAM TAŞKIN
BAYRAM TAŞKIN - 11 ay Önce

Sinir uçlarını kasir gibi ne alâka