Erden Timur: "Hocam istersen isimler önünde, istediğini hemen getirelim"

Bu sezon transferde ses getiren hamleler gerçekleştiren Galatasaray'da Erden Timur, olası bir hamle için Teknik Direktör Okan Buruk’a bir liste sundu.

Erden Timur: "Hocam istersen isimler önünde, istediğini hemen getirelim"

Galatasaray, ara transfer dönemini kapadı, ancak kalede kararsız kaldı. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, bu konuda Teknik Direktör Buruk’a bir liste sundu. 

KALECİ BELİRSİZLİĞİ

Bu sezon transferde sınır tanımayan ve sarı-kırmızılı taraftarın gönlünü alan Galatasaray, ara transfer dönemini şimdilik tamamladı. Ancak sarı-kırmızılılar, kaleci konusunda kararsız kaldı.

OKAN BURUK'A LİSTE SUNDU 

Devre arasında Zaniolo, Kaan Ayhan ve Adekugbe hamleleri yapan Cim-Bom, başka bir transfer yapmayı düşünmüyordu. Ancak Alanyaspor ile yapılan özel maçta kalede Okan Kocuk’un güven vermemesi, endişe yarattı.

Muslera’nın tedavi programının iyi gitmesine rağmen önümüzdeki dönemde yaşayabileceği bir olumsuzluğun olası sonuçlarını masaya yatıran Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, Teknik Direktör Okan Buruk’a bir liste sunduğu öğrenildi.

ERDEN TİMUR'DAN OKAN BURUK'A

Bir yabancı kontenjanı daha bulunan sarı-kırmızılılarda yabancı kalecilerden oluşan bir liste hazırlayan Timur’un Buruk’a, “Hocam kaleci takviye istersen isimler önünde... İstediğini hemen getirelim” dediği öğrenildi.

1-2 GÜN İÇİNDE KARAR VERECEK

Daha önce Muslera’nın tedavi sürecinin iyi gitmesinden dolayı kaleci transferine sıcak bakmayan Okan Hoca’nın, yeni bir değerlendirme yapacağı bildirildi. 1-2 gün içinde net kararını verecek olan Buruk’un isteğine göre bir karar verilecek.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2023, 19:28
YORUM EKLE