"Erden Timur ilk transferini yaptı, Galatasaray'a hayırlı olsun"

Erden Timur'dan Galatasaray için Gökhan Gönül operasyonu geldi. Erden Timur, aynı Gökhan Gönül gibi yıllarca sağ beki emanet edeceği ismi nihayet buldu. Bu isim Mert Müldür oldu.

"Erden Timur ilk transferini yaptı, Galatasaray'a hayırlı olsun"

Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un yeni transfer hedefi Mert Müldür!

Aynı Gökhan Gönül gibi uzun bir süre formayı bırakmayacak ve ofansif stili ile de sahada fark yaratacak bir isim arayan İstanbul devi, önümüzdeki yaz süreci netleştirecek.

GALATASARAY'DA ADETA YENİ GÖKHAN GÖNÜL OLACAK

Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe forması ile gösterdiği istikrarlı performans, yıldız sağ beki unutulmaz kılmıştı!

Daha sonra ise Türkiye'de Gökhan gibi ofansif etki yaratabilen yerli bir sağ bek yok denecek kadar azken, Galatasaray'dan Mert Müldür hamlesi gelmiş ve geçtiğimiz devre arasında oyuncu için nabız yoklanmıştı.

YAZIN TRANSFERİN BİTMESİ BEKLENİYOR

Geçtiğimiz dönemde transferin mümkün olmadığını söyleyen menajer Max Hagmayr, Mert Müldür için önümüzdeki yazdan itibaren kritik bir gelişme olacağını ifade etmişti!

Ayrıca da 24 yaşındaki sağ bekin de yaza kadar kondisyonel olarak kendini toparlayacağını belirten Max, Galatasaray konusuna da olumlu yaklaşmış ve "Yazın pozitif gelişmeler olmasını bekliyoruz." demişti.

SAKATLIĞINDA SON DURUM

Yaşadığı ağır sakatlık sebebiyle bu sezon özelinde ikinci planda kalan Mert Müldür, Sassuolo formasıyla sadece 2 maça çıktı ve 53 dakika sahada kalabildi...

Son olarak ise yeni bir başlangıca sıcak bakan Mert, Türkiye ihtimalini ciddi anlamda düşünüyor ve Galatasaray projesine olumlu yaklaşıyor... İki tarafın da iyi niyetli olduğu görüşme süreci, gelecek transfer döneminde makul bir zeminde sonlanacak gibi duruyor.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 17:44
YORUM EKLE