Erman Toroğlu: "UEFA'ya gitseniz hiçbir halt yapamayacaksınız, tribünlere oynuyorlar"

Galatasaray, şampiyonluğa giderken Beşiktaş'tan gelen ilginç açıklamalar devam ediyor.

Erman Toroğlu: "UEFA'ya gitseniz hiçbir halt yapamayacaksınız, tribünlere oynuyorlar"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve yöneticilerin hükmen galibiyetlerle ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK FAZLA UZATMAYIN"

"Bu çok isteyerek yapılmış, özel planlanmış bir olay değil. Deprem olmuş, kimse bunu hesap etmemiş. Orada ölüler var. İngitere'den gelip 1 gün evvel frikikten gol atan çocuk öldü. Bazı şeyleri de çok fazla uzatmayın. Bir karar verilecekti ve verildi. Herkesin istediği karar verilmez."

"HATAY BİTTİ KARDEŞİM, NEYDEN BASHEDİYORSUNUZ YA?"

"Bu takımlar çekilmedi, bunlar depremden zarar görmüş şehirler. Hatay bitti kardeşim, neyden bahsediyorsunuz ya? İnsan sağlığı her şeyden önemli. Çok özel bir durumda bir karar verildi. Kabul edeceksiniz. Çok özel bir durum."

"BENİ YİNE SİNİRLENDİRDİLER"

"Binlerce insan öldü. Belki hala oranın altında insanlar var. 3 kuruş için hala bunun demagojisini yapamyın. Hala aynı hikaye. Beni yine sinirlendirdiler. Oynamışsın kaybetmişsin, öteki de oynamış kazanmış."

"TRİBÜNLERE OYNUYORLAR"

"UEFA'ya gitseniz hiçbir halt yapamayacaksınız. Çünkü öyle bir şey yok. Yöneticiler de 'Biz Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyiz' diye tribünlere oynuyorlar. Niye milleti yiyorsunuz? Tahkim'e niye gitmiyorsunuz? Çünkü ret cevabı verileceğini biliyorsunuz. Teknik adam ve idarecilerinizle tribünlere oynuyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 22:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk Kul
Haluk Kul - 12 ay Önce

BJK yöneticileri şampiyon olamayınca buna kılıf arıyorlar ayıp bunlar haklı şampiyon olan GS kutluyorum