"Galatasaray anlaşma sağladı, bonuslarla 30 milyon TL maaş alacak"

Galatasaray kısa süre önce Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmıştı. Sarı-Kırmızılı kulüp yıldız futbolcusuyla yeni zamlı sözleşmeyi imzalarken anlaşmanın detayları belli oldu.

"Galatasaray anlaşma sağladı, bonuslarla 30 milyon TL maaş alacak"

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'la yeni sözleşme imzalanmasının ardından gözler Kerem Aktürkoğlu'na çevrilmişti. Oyuncunun menajeri Erkut Söğüt kısa süre önce İstanbul'a gelerek Sarı-Kırmızılı yönetimle masaya oturdu. Taraftarlar anlaşma sağlarken Kerem yeni maaşıyla birlikte takımın en çok kazanan yerli oyuncusu konumuna geldi.

Eylül 2020'de Galatasaray'ın 24Erzicanspor'dan bedelsiz transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu, 4 yıllık sözleşme imzalamış ve sırasıyla 850.000 TL, 900.000 TL ve son iki sezonu için 950.000 TL'lik yıllık ücret kazanacaktı.

Fatih Terim döneminde muhteşem bir çıkışa imza atan, devam eden süreçte Domenec Torrent'le formasını bırakmayan Kerem'in yıllık ücreti 8 milyon TL'ye çıkarılmıştı. 2021 Aralık'ında toplam 45 milyon TL karşılığında 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan yıldız oyuncu ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN YENİ SÖZLEŞME DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın ulaştığı bilgiye göre; Galatasaray kısa süre önce Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Oyuncunun menajeri Erkut Söğüt Amerika'dan gelerek Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşme imzaladı. Yeni sözleşmeye göre oyuncunun maaşı 3 katına çıkarken Kerem takımın en çok kazanan yerli oyuncusu oldu.

BU SEZON 30 MİLYON TL ALACAK

Eski sözleşmesine göre bu sezon 9.5 milyon TL kazanacak Kerem'e astronomik bir zam yapıldı. Bu sezon 20 milyon TL garanti para kazanacak Kerem kolay bonuslarla birlikte 30 milyon TL alacak. Kerem'in senelik kazanacağı rakam gelecek sezonlarda 40 milyon TL'ye kadar yükselecek.

KEREM'İN YENİ SÖZLEŞME MADDELERİ!

Garanti maaş 9 milyon'dan 20 milyon TL'ye çıktı
Bu sezon bonuslarla: 30 milyon TL (Kolay bonus)
En fazla kazanan yerli oyuncu oldu
15 milyon EURO serbest kalma bedeli kaldırıldı
Sözleşmede serbest kalma bedeli bulunmuyor
Gelecek yıllarda senelik maaşı 40 milyon TL'ye kadar çıkacak.

Kaynak: Yakup Çınar / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2023, 11:29
YORUM EKLE