"Galatasaray'ı asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız"

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, Arjantinli yıldız oyuncu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve Galatasaray'a teşekkür etti.

"Galatasaray'ı asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, sosyal medya hesabından veda niteliğinde bir mesaj yayınladı.

ÖNCE TRANSFER SÜRECİNİ PAYLAŞTI, SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Icardi'nin Galatasaray'a transfer süreciyle ilgili paylaşımlar yapan Wanda Nara paylaşımların sonunda oyuncunun geleceği hakkında açıklamada bulundu.

"SONSUZA DEK KALBİMİZDE TAŞIYACAĞIZ"

Sarı kırmızılı camiaya teşşekür eden Wanda Nara, şunları söyledi: 

"Tüm Galatasaray taraflarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum. İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

ICARDI: "GALATASARAY'DA MUTLUYUM"

Mauro Icardi, şampiyonluğun ilan edildiği MKE Ankaragücü maçı sonrasında Galatasaray'da mutlu olduğunu söylemişti.

Mauro Icardi, "Buraya geldiğimde amacım şampiyonluğu almaktı. Amacımız zaten buydu. Sonunda amacımıza ulaştık. Benim için çok özel bir yıldı. Hem hocamız hem Erden Bey çok yardımcı oldu. Gerçekten çok teşekkür ederim hepsine. Önümüzde Fenerbahçe derbisi var. Ona odaklanacağız. Sonra tatile gideceğim. Tatilden sonra göreceğiz. Başka bir kulüple kontratım var. Şartların konuşulması konuşuluyor. Ben burada çok mutluyum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2023, 23:16
YORUM EKLE