"Galatasaray'ın transfer listesi ortaya çıktı"

Mauro Icardi ve Milot Rashica'yı elinde tutmaya çalışan, kadroyu güçlendirmek üzere Moussa Dembele ile Renato Sanches'i gözüne kestiren Galatasaray'ın diğer hedefleri de ortaya çıktı.

"Galatasaray'ın transfer listesi ortaya çıktı"

Şampiyonluğa emin adımlarla yürürken, gelecek sezonki Avrupa kupası kadrosunu kurmak üzere kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar, geniş bir transfer listesi üzerinde çalışıyor. Galatasaray'ın ilk hedefi Mauro Icardi ile Milot Rashica'nın bonservislerini alıp elde tutmak. Ardından kadroyu güçlendirme hedefi doğrultusunda 2. santrfor olarak Lyon'la kontratı bitecek olan Moussa Dembele'nin transferi ve orta sahaya PSG'den Renato Sanches'in kiralanması planlanıyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte bu 4 oyuncu için de önemli gelişmeler yaşanıyor.

SEZON BİTMEDEN ÇÖZÜM HESAPLARI 

Sarı-Kırmızılılar'ın transferdeki önceliği, artık neredeyse iç transfer gözüyle bakılan Mauro Icardi ve Milot Rashica'nın bonservislerini almak olacak. Her iki oyuncuyla da Galatasaray'da kalmaları konusunda mutabakat sağlayan Sarı Kırmızılı yönetim, bonservis konusunu da sezon bitmeden çözüme kavuşturmanın hesapları içinde.

OKAN BURUK'UN SİSTEMİNDE ÇOK ÖNEMLİLER

Transferin son gününde kiralanan Icardi ve Rashica'dan çok memnun olan Sarı-Kırmızılılar, Okan Buruk'un sisteminde önemli yere sahip olan bu iki yıldız için kesenin ağzını açmaya hazır.

AVRUPA ÇAPINDA SOL BEK

Cim Bom'da kadro değişiminde önemli değişiklikler olacak gibi görünüyor. Teknik direktör Okan Buruk, sol beke mutlaka Avrupa çapında bir oyuncu takviyesi istiyor. Bu doğrultuda yapılan görüşmelerde ön plana çıkan ilk isim Alex Telles oldu.

ALEX TELLES'E SATIN ALMA OPSİYONLU FORMÜL

Sarı-Kırmızılı kulübün eski yıldızı, sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiriyor. İspanyol kulübünün, bonservisi Manchester United'da bulunan Telles'le yola devam etmeyeceği belirtiliyor. Galatasaray, 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamanın formülünü arıyor.

TORREIRA'DA BEKLENTİ 20 MİLYON EURO

Transfer planları arasında takımdan ayrılması muhtemel oyuncuların durumu da var. Bu oyuncuların başında Torreira geliyor. İtalyan kulüplerinin kadroya katmak için yarıştığı 27 yaşındaki oyuncuya 20 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif gelmesi durumunda, satışın gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YERİNE IDRISSA GUEYE

Galatasaray, Torreira'nın yerini ise Idrissa Gueye ile doldurmak istiyor. Geçen yaz döneminde de çok istenen, ancak tercihini Everton'dan yana kullanan 33 yaşındaki Senegalli ön libero, son haftalara ateş çemberinde giren İngiliz ekibinin ligden düşmesi halinde kulüpten ayrılacağını açıkladı. Galatasaray bu kez fırsatı kaçırmak istemiyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2023, 01:41
YORUM EKLE