Jeremain Lens, "Galatasaray" dedi, Fenerbahçe sözleri güldürdü

Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ile Beşiktaş'ta forma giyen Jeremain Lens, dev derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

Jeremain Lens, "Galatasaray" dedi, Fenerbahçe sözleri güldürdü

Fransa 3. Lig ekiplerinden FC Versailles'te oynayan Jeremain Lens, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Hollandalı oyuncu, hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'de forma giydiği dönemleri anlattı.

"En büyük derbi"

Sports Digitale'ye konuşan Lens; "Fenerbahçe’deyken Beşiktaş’a, Beşiktaş’tayken de Fenerbahçe’ye karşı oynadım. İki takımın arasında oynanan maçlar çok büyük öneme sahne oluyor. Bir tanesini seçmem gerekirse; ikisini de birbirinden ayırt edemem. Bana göre Türkiye’nin en büyük derbisi; Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi." dedi. 

Dev maç için yorumunu da yapan oyuncu; "Bu sezon iki takımın da birkaç maçını izleme fırsatı buldum. Bana göre derbi berabere bitecek." sözlerini sarfetti. 

"O maçı unutamıyorum"

Türkiye'de forma giydiği dönemde en unutulmaz anlarıyla ilgili gelen soruya Jeremain Lens; "Fenerbahçe’de oynadığım dönemde; Beşiktaş’a karşı deplasmanda frikik golu atmıştım fakat hakem düdüğünü çalmadığını söyledi ve golü iptal etti. O gol aklımdan hiç çıkmıyor. Beşiktaş’tayken de iç sahada Fenerbahçe’ye karşı bir maç oynamıştık. İlk yarı 3-0 bitmişti fakat maç sonunda Fenerbahçe 3-3’le Vodafone Park’tan ayrıldı. O günü de hiç unutamam." cevabını verdi. 

"Beşiktaş taraftarını tercih ederim"

Lens taraftarlar hakkında; "Fenerbahçe’de çok fantastik bir sezon geçirdim fakat oynarken stadyum her zaman dolu değildi. Beşiktaş’ta oynarken Vodafone Park her zaman doluyordu. İyisiyle kötüsüyle çılgın bir taraftar kitlesi vardı. Beşiktaş için yaşıyorlardı. Birisini diğerinden ayırt etmek zor fakat Beşiktaş taraftarını tercih ederdim." açıklamasında bulundu. 

"Şampiyonluk yolunda Galatasaray’ı avantajlı görüyorum"

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Lens, "Süper Lig’de şampiyonluk yolunda Galatasaray’ı avantajlı görüyorum. Fenerbahçe şampiyon olmayalı çok uzun zaman oldu. Türkiye Ligi'nin yarışmacı bir hale gelmesi adına Fenerbahçe’nin şampiyon olması önem arz ediyor. Beşiktaş şampiyon olursa da tabii ki mutlu olur ve onlarla gurur duyarım" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2023, 02:58
YORUM EKLE