Levent Tüzemen: "Galatasaray teknik direktörlüğü için büyük ilgi gördü"

Levent Tüzemen, Dursun Özbek'in başkan adayı olmasının ardından teknik direktör gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Levent Tüzemen: "Galatasaray teknik direktörlüğü için büyük ilgi gördü"

Sabah Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"SORUNLARI ÇÖZECEKTİR"

-Dursun Özbek'in adaylığı hakkındaki düşünceleriniz neler?

Dursun Özbek'in başkanlığa adaylığını koyması ve Metin Öztürk'ü de ortak olarak alması Galatasaray adına bir avantaj. Kısa süreler içerisinde Galatasaray'ın çözülmesi gereken sıkıntıları var. Dursun Özbek, oluşturacağı listeyle sorunları çözecektir.

"ELİNDE HAZIR PROJELERİ VAR"

Galatasaray'da Florya, Kemerburgaz ve Mecidiyeköy gibi projeler Özbek zamanında start almıştı. Bu gayrimenkullerin en kısa zamanda hayata geçirilmesi adına Özbek'in elinde hazır projeleri var. Yönetime alacağı isimler, projelerin hızlandırılmasını sağlayacak kişilerdir.

"GÜÇLÜ BİR YÖNETİME İHTİYAÇ VARDI"

Başkanlığı döneminde Galatasaray'a kasa kolaylığı sağlayan ve önemli kredilerin altına imza atan Özbek, aynı davranışı yine sergileyecektir. Galatasaray'ın güçlü bir yönetime ihtiyacı vardı. Özbek-Öztürk birlikteliği buna yetecektir.

"OKAN BURUK VE NURİ ŞAHİN GİBİ İSİMLER GÜNDEMDE"

Teknik drektör adayları arasında Okan Buruk ismi öne çıkıyor. Bu konudaki fikirleriniz nedir?

Hoca konusunda henüz belirlenmiş bir isim yok. Okan Buruk ve Nuri Şahin gibi isimler gündemde tutuluyor. Okan Buruk'un da karşılık beklemeden hizmet etme sözünün büyük ilgi gördüğünü söyleyebilirim.

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, 18:21
YORUM EKLE