Mauro Icardi: "Maçtan önce kafamıza koymuştuk, şimdiye kadar..."

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Nef Stadyumu'nda Başakşehir'i 1-0 mağlup etti.

Mauro Icardi: "Maçtan önce kafamıza koymuştuk, şimdiye kadar..."

Galatasaray'a Başakeşhir karşısında galibiyeti getiren golü penaltıda Mauro Icardi kaydetti.

ICARDI'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMA

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Icardi'nin açıklamaları şu şekilde:

"KAFAMIZA KOYMUŞTUK"

"Önemli bir maçtı. Kazanmak zorundaydık, kafamıza koymuştk. İyi bir oyun çıkardık. Penaltı kazandığımız zaman, onu gole çevirmek gerekiyordu. Üzerime düşeni yaptım."

"KAZANMAYA DEVAM ETMELİYİZ"

"Şampiyonluk için daha çok fazla var. Ritmimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Şimdiye kadar ne yaptıysak devam etmeliyiz, kazanmaya devam etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera ise şunları söyledi:

"4 maç kaldı. İnanılmaz önemliydi. Doğrudan rakiplerimizden birine karşı oynadık. Taraftara da teşekkür etmek istiyorum. Florya'da, burada, evlerinde bize destek oluyorlar. Derbi kaybettikten sonra böyle bir atmosferde mücadele ettiğimiz için çok gururluyuz."

"Puan avantajını devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak motive olmamızı sağlayan bir şey bu. Her zaman kazanmak için çıkıyoruz. İstanbulspor maçında da aynı şekilde oynayacağız." dedi.

Kazımcan Karataş da şöyle devam etti:

"Bu maçın önemini biliyorduk. 3 puan almak için elimizden geleni yaptık. 3 puan aldık, mutluyuz. Adım adım şampiyonluğa büyük taraftarımızla ulaşmak istiyoruz." sözlerini kullandı.

Abdülkerim Bardakcı'nın açıklamaları da şöyle: 

"Muhteşem bir taraftar desteği vardı. Kulaklarımız duymuyordu. İnanılmaz bir heyecan var. Özellikle benim için Allah nasip ederse ilk senemde ilk şampiyonluğum olacak. Ben bizi bir takım olarak değil aile olarak nitelendiriyorum."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 10:05
YORUM EKLE