Mehmet Özcan: "Galatasaray'ın ilk iki maçında oynayamayacak"

Galatasaray teknik heyeti, Fernando Muslera'yı yüzde 100 hazır olmadan oynatmama kararı aldı. Uruguaylı yıldızın, milli aradan sonra sahalara geri dönmesi bekleniyor.

Mehmet Özcan: "Galatasaray'ın ilk iki maçında oynayamayacak"

Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Trabzonspor maçında Fernando Muslera, Marc Bartra ile çarpışarak sakatlanmıştı. 36 yaşındaki kalecinin yapılan MR sonuçlarının ardından ayağında kanama ve kısmi çökme olduğu tespit edilmişti.

Uruguaylı eldiven bu süreçte koltuk değnekleriyle ayakta kalmaya çalıştı.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle lige verilen arada Muslera koltuk değnekleri bırakarak bireysel ve takım antrenmanlarına başlamıştı.

İKİ MAÇTA RİSKE EDİLMEYECEK

Galatasaray teknik heyeti,  Fernando Muslera'nın sakatlığı geçsede yüzde yüz hazır olmadan oynatmama kararı aldı.

Bu gelişmenin ardından tecrübeli kaleci, Süper Lig'de 11 Mart’ta oynanacak Kasımpaşa maçında riske edilmeyerek dinlendirilecek.

Galatasaray, milli ara öncesi oynanacak Kasımpaşa ve Konyaspor karşılaşmalarında kaleyi Okan Kocuk'a emanet edecek. Muslera'nın milli aranın bitmesinin ardından mart sonunda eldivenleri tekrar geri alması bekleniyor.

ADANA DEMİRSPOR MAÇIYLA DÖNECEK

Uruguaylı yıldız, Süper Lig'de Adana Demirspor ile kupadaki Başakşehir maçları ile geri dönecek.

12 SEZONDA 58 MAÇ KAÇIRDI!

2012-13 sezonunda G.Saray forması giymeye başlayan Fernando Muslera, sakatlıkları nedeniyle sarı-kırmızılıların 58 maçını kaçırdı. Toplamda 443 mücadelede görev alan Uruguaylı file bekçisi 476 gol yerken 154 karşılaşmada da kalesini gole kapattı.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2023, 14:59
YORUM EKLE