Metin Karabaş: "Galatasaray'da ikisi de yurt dışında oynamak istiyor"

Galatasaray kadrosundaki birçok ismi Avrupa kulüpleri hem yakından takip ediyor hem de transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Metin Karabaş: "Galatasaray'da ikisi de yurt dışında oynamak istiyor"

Kulüplerin Galatasaray'dan Marcao, Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed, Nelsson, Cicaldau ve Berkan Kutlu ile temasa geçmek için yeni yönetimin göreve gelmesini bekliyor.

Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Karabaş'ın açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK-

"Bu sene Fatih hoca ve Burak başkan ile beraber yeni bir yapılanmaya gidildi ama bu yapılanmadan netice alamadı. Ve görünen o ki Metin bey ya da Eşref bey olduğu taktirde yepyeni bir oluşum olacak. Kiralık oyuncular geri gelecek. Sözleşmesi biten oyuncular gidecek. Hem gelen hem gidenler Galatasaray'ın çehresini değiştirecek."

-MARCAO VE KERM SICAK BAKIYOR-

"Marcao, Nelsson, Kerem, Mostafa Muhammed’e uzun zamandır Fransız kulüplerinden, Alman kulüplerinden ilgi olduğunu biliyoruz. Marcao’ya İtalyanlardan teklif var. Bu oyuncuların özellikle Marcao ve Kerem’in yurt dışında oynamaya sıcak baktığını biliyoruz." dedi.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2022, 10:13
YORUM EKLE