Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın transfer adaylarından biri, Türkiye'de geleceği takım Galatasaray, yöneticilerle konuştum"

Galatasaray'da Dünya Kupası arasında sıcak gelişmelerin yaşandığı zamanlar olabilir.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın transfer adaylarından biri, Türkiye'de geleceği takım Galatasaray, yöneticilerle konuştum"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında önemli bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'da son hava iyi. Olabilecek en iyi düzeyde bıraktı. Okan hoca keşke ara olmasaydı dedi. Ben öyle düşünmüyorum. Olabilecek en iyi senaryo ile girdi. 8 puan fark olacak beklenirken 2 puana indi. 45 gün Galatasaray'a eziyet olmayacak. Moralli geçirecek takım. Maç günü ben 'Havalar soğumaya başladı' diye ironik tweet attım. Hava değişiyor. Galatasaray moralli ve 2. vitesteki sarı-kırmızılı takımın Başakşehir ile zirveye çıktığını düşünüyorum. Kimse Başakşehir'den bu kadar gol yemesini beklemezdi. 7 atarım diyemezsiniz. Galatasaray bir yere patlayacaktı. Mertens açıldı, Kerem bazı konularda dersler çıkardı. Icardi adapte oldu."

"Icardi ile Wanda boşandı. Bizi ilgilendiren Icardi'nin golleri. Galatasaray açısından problem teşkil etmez. Icardi'nin morali yerinde."

"Galatasaray'da Seferovic yolcu. Onun ayrılışı sonrası ona göre daha düşük profilli bir transfer gelecektir. Icardi, Gomis var. 300 - 500 bin bandında kuzeyli bir golcü getirebilirsin."

"Van Aanholt problem çıkartıyor. 1.9 milyon euro alacağı var ve bonusları 700 bin euro. Okan hocanın düşüncesi belli. Futbolcuya olumlu bakmadığını biliyoruz."

"Sol bek takviyesi düşünülüyor öncelik olarak. Sağ bek, kaleci çok iyi. Sol bek biraz düşük kalıyor gibi. Ben ilginç hamleler bekliyorum. Sol bek, golcü ve yerli takviyesi bekliyorum."

"Galatasaray'ın Mert Müldür'ü tekrar gündemine alacağını düşünüyorum. Boey'e yarın teklif gelir 15 milyon euroya alternatifin olur. Yerli olarak çok değerli oyuncu."

"Cengiz Ünder potansiyel adaylardan biri. Marsilya'nın durumuna göre Galatasaray ilgileniyor. Eğer Cengiz ayrılırsa Marsilya'dan Türkiye'ye geleceği takım Galatasaray'dır. "

"Yunus'un ayrılması söz konusu değil. Bazı hatalar yaptı, bunun farkında. Kendisini yeniden kontrol edecek. Kerem de Yunus da bazı şeylerin farkına vardılar. Kerem özellikle derbi maçta yedek kalınca 'Ben ne yapıyorum' demiştir. Okan hoca iyi yönetti bu süreci. İnsanlara kalsa 8 tane futbolcu kadro dışı kalırdı. Liderlik, bir ekibi yönetmek böyle bir şey. Okan hoca böyle bir ders verdi. Samimi bir uslübu var Okan hocanın kimseye oynamıyor."

"Ronaldo transferi ile ilgili Galatasaraylı yöneticiler ile konuştum. 'Doğru değil' dediler. 'Asla böyle bir düşüncemiz yok, Galatasaray'a zarar verir' diyen yönetici de var."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2022, 14:06
YORUM EKLE