Nevzat Dindar: "Galatasaray, Mertens ile anlaşmaya vardı! 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak"

Transferde atağa kalkan Galatasaray, Belçikalı yıldızla el sıkıştı. Mertens'le 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Mertens ile anlaşmaya vardı! 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak"

Galatasaray transfer atağını sürdürüyor. Okan Buruk yönetiminde yeniden yapılanan sarı-kırmızılı takım dünyaca ünlü bir yıldızı daha kadrosuna katıyor. 

1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Dursun Özbek yönetimi, Napoli ile olan sözleşmesi sona eren Dries Mertens ile anlaşmaya vardı. 35 yaşındaki futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Nevzat Dindar, A Spor yayınında sıcak gelişmeyi duyurdu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

-4 MİLYON EURO MAAŞ VE BONUSLAR-

"Mertens transferi bitmek üzere. Bir dünya yıldızı. 10 numara oynar, kanat oynar, forvet oynar. Sana kafadan 4-5 maç kazandırır. Özel bir oyuncudan bahsediyoruz. Yaşından dolayı bu transfere mesafeli olanlar olabilir. Mertens gibi bir oyuncuyu alıyorsanız yaşına takılmayın. Şampiyon yapar, Şampiyonlar Ligi’ne gidersiniz. Mertens ile 1+1 yıllık anlaşıldı. 4 milyon Euro maaş ve belki bonuslar da olacak." ifadelerini kullandı.

9 SEZONDA 397 MAÇ - 148 GOL- 90 ASİST

Mertens, İtalyan ekibinin efsaneleri arasında yer alıyor. 9 sezonluk Napoli kariyerinde toplam 397 maça çıkan Belçikalı yıldız, bu karşılaşmalarda 148 gol atarken, 90 da asist yaptı. Belçikalı yıldız, geçen sezon ise Serie A'da 30 maçta 11 gol, 2 asistle 13 gole katkı sundu. 

SANTRFOR, FORVET ARKASI VE KANAT

Mertens kariyerinde Anderlecht, Gent, AGOVV, Utrecht, PSV ve Napoli formalarını giydi. 35 yaşındaki futbolcu santrfor, forvet arkası ve kanat bölgelerinde görev alabiliyor. 

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet / A Spor

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2022, 22:00
YORUM EKLE