Nihat Kahveci: "Galatasaray formasını versen sahaya girecekti"

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Nef Stadyumu'nda Başakşehir'i 1-0 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray formasını versen sahaya girecekti"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray - Başakşehir maçını değerlendirdi.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK ETKİSİZDİ"

"İlk maçta 7 gol yemişsin, takım olarak ve hoca olarak da yenilmişsin. Sonra kupada Galatasaray'ı eliyorsun, şimdi de burada lig maçına çıkıyorsun. Bulabileceğin pozisyonlar belli, ileride top tutarsın, hızlı hücum yaparsın. Figueredo çok etkisizdi. Deniz ve Serdar bir şeyler yapmaya çalıştı ama onlar da sonuca ulaşamadı."

"OKAN HOCA, OYUNCULARINA GÜVENDİĞİNİ GÖSTERDİ"

"Okan Buruk oyuncularına çok güvendi. Adekugbe'nin yerine Kazımcan'ı oynatarak sadece orayı değiştirdi. Okan hocanın 14'te 14 yaptığı dönemde sabit bir 11'i vardı. Şimdi de onlarla devam etti ve oyuncularına güvendiğini gösterdi."

"45-80 ARASI MAÇTA HİÇBİR ŞEY OLMADI"

"Galatasaray ilk 45 dakika çok iyiydi, 45 ile 80 arasında maçta hiçbir şey olmadı. Bir tek Abdülkerim vurdu, çıkardılar, bir şeyler oldu. Onun dışında olan birşey yok."

"ICARDI, BU SEFER PANENKA ATMADI"

"Icardi gibi büyük oyuncunun olayı budur. Panenka'dan eleştirildi ama o kadar da sert vurmadığı halde ben topu göremedim ki. Güzel bir penaltı golü attı."

"OKAN HOCAYA FORMA VERSEN SAHAYA GİRECEKTİ"

"Okan hoca bugün saha kenarında hiç durmuyordu, forma versen sahaya girecekti ama şunu söylemek istiyorum, Okan hoca hakemlerle çok konuşuyor. Okan hoca oynarken de böyleydi"

"O STRESSİZ OLURSA HERKES RAHAT OLUR"

"Okan hoca 'Biz şampiyon olacağız' diyor ama bunu söylerken gergin, bu da çok normal. Derbiden önce Başakşehir maçına gelmeden herkes 'Şampiyon' kelimesinin N'si eksik diyordu. Bu maça gelindiğinde öyle bir geldi ki bu stres normal ama stressiz olursa futbolcular da stressiz olur"

"GALATASARAY ÖNDEYKEN ŞAMPİYONLUĞU HİÇ BIRAKMADI"

"Galatasaray öndeyken kolay kolay tarihte şampiyonluğu bırakmadı, geriden geldiği zamanlar da var ama hep yarışın içinde olur. Geçen sene ne oldu, yeni başkan yeni hoca transferler derken özüne döndü."

"O KADAR ÇOK FARK YOK"

"Galatasaray 14 maçlık seri diyoruz, uzun süredir lider diyoruz, Fenerbahçe'nin önüne geçti diyoruz, o kadar iyi diyoruz ama fark 5 puan yine, aşırı farklar yok. Lig devam ediyor, daha çok maç var."

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 23:09
YORUM EKLE