Okan Buruk: "Bana bunu alın"

Sarı kırmızılılar, Dünya Kupası sonrası yeniden başlayacak Süper Lig'de, iddialı kadrosuyla yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Bununla beraber sarı kırmızılılar, sanılanın aksine sürpriz bir transfer hedefliyor.

Okan Buruk: "Bana bunu alın"

Galatasaray, devre arası için planlamasını yapıyor. Cim-Bom'un, herkesin düşündüğü transfer politikasından farklı bir strateji içine girecek.

Sarı kırmızılıların, orta alana takviye yapacağı öğrenildi. Galatasaray, devre arasında Aanholt ve Seferovic ile yollarını ayırmayı planıyor.

Bununla beraber, bir sol bek takviyesi düşünülüyor. Seferovic'in ayrılığının ardından da, forvet transferi gündeme gelecek. Öte yandan Galatasaray'da, başka bir takviye de yapılacak.

Cimbom, yerli futbolcu transferine sıcak bakıyor. İstanbul devi, yer opsiyonunda elini güçlendirmek istiyor.

ORTA SAHA TRANSFERİ BEKLENİYOR

Galatasaray'da sürpriz transfer ise orta saha pozisyonu olacak. Bilindiği üzere Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Berkan gibi isimler Galatasaray'da orta sahanın bel kemiği olmuş durumda. Ancak Galatasaray teknik heyeti, orta sahaya dinamizm katacak birini istiyor.

OKAN BURUK: "BANA BUNU ALIN"

Galatasaray teknik heyetinin, dinamizm ile beraber başka özellikleri de o transferin içinde barındırmasını istediği kaydedildi. Bu özelliklerin, 'Genç, atletik' olacağı öğrenildi.

Böylece orta sahada ilgin ikinci yarısında yaşanabilecek zaafların önüne geçileceği bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2022, 12:56
YORUM EKLE