Okan Buruk: "Kendisiyle telefonda görüştüm, ben kadromda isterim"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Kendisiyle telefonda görüştüm, ben kadromda isterim"

Okan Buruk, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

-ÖNCELİĞİMİZ ORTA SAHA-

"Transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz. Kampa yetiştirebilirsek yerli ve yabancı, onları da değerlendireceğiz. Geçen seneden eksikleri biliyoruz. Gizli de değil. Herkes eksikleri biliyor. Oralara da en doğru takviyeleri yapmaya çalışıyoruz. Önceliğimiz orta saha. Diğer bölgelerde de aciliyetimiz olsa da bekleme şansımızın olduğu bölgeler."

-BEĞENDİĞİMİZ OYUNCULAR VAR-

"Transfer gündemimiz var. Arayışlarımız var, bulduğumuz, beğendiğimiz oyuncular var. Her gün güncelleniyor bu. Bir opsiyon çıkıyor, bazen oluyor, bazen olmuyor. Devam eden ve duran opsiyonlar oluyor. Daha Temmuz'un başındayız. Önümüzde çok fazla gün var. "  

-MARCAO İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜM-

"Marcao bizim oyuncumuz. Geçen sezonu çok iyi geçirdi ve transfer teklifleri olması normal. Kendisiyle telefonda görüştüğümde 'Benim işim bu. Geldiğimde kaldığım yerden devam edeceğim.' dedi. İşin gerçeği bu. Ben kadromda isterim. Mutlu olduğumuz bir oyuncu. Kulübümüzün uygun gördüğü değeri bulursa transfer ihtimali var. Olmazsa gelip bizle oynayacak."

-ABDÜLKERİM VE KAZIMCAN CEVABI-

"Abdülkerim 28 yaşında ama fiziksel ve mental olarak bize hizmet edebilecek bir isim. Kazımcan ümit milli takım oyuncusu, onu da ilerleyen yıllarda Galatasaray'ın önemli isimlerinden biri yapmak istiyoruz."

-AYRILACAK İSİMLER-

"Takımdan ayrılacak isimleri henüz belirlemedim. Hazırlık maçlarındaki performansa göre karar vereceğim. Altyapı oyuncularımızı görmek açısından hazırlıklarımızın bu bölümü önemliydi. En iyi oyuncuları kampa götüreceğiz."

-İLK HEDEFİMİZ BUNU KAZANMAK-

"Hedefimiz şampiyon olmak. 3 senedir Galatasaray'ın kazanamadığı bir kupa var. İlk hedefimiz bunu kazanmak. Bizi seyreden herkesi mutlu etmek istiyoruz."

-DIAGNE, HAZIR DEĞİL-

"Diagne bizim sözleşmeli oyuncumuz. Yeni çıktı, 1 sene aradan sonra antrenmanlara başladı. Fiziksel olarak hazır değil, normal. Takım antrenmanını yapıyor. 1 sene oynamadığı için kondisyon anlamında sıkıntıları var. İyi çalışıyor. Kendi içimizde değerlendireceğiz."

-BENİM İÇİN BİR ŞANS-

"Yönetimimiz; bizi mutlu edecek, taraftarımızı mutlu edecek, Galatasaray'a katkı sağlayacak isimler için çalışıyor. Taraftarlarımızın koşarak tribüne geleceği takımı oluşturmak için uğraşıyorlar. Bu da benim için bir şans."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2022, 15:24
YORUM EKLE