"Okan Buruk'un gözünden düştü, teklif gelirse gönderilecek"

Sezona müthiş bir giriş yapan ve milli takım arasına galibiyetle giren Galatasaray'da yıldız isim Okan Buruk'un gözünden düştü. Teklif gelmesi halinde sarı-kırmızılı takımdan ayrılması bekleniyor.

"Okan Buruk'un gözünden düştü, teklif gelirse gönderilecek"

Süper Lig'de Galatasaray ilk 7 haftasında 5 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı ve 16 puan topladı. Sarı Kırmızılılarda yeni transferlerin performansları göz dolduruyor. Öte yandan sarı-kırmızılı takımda performansı eleştirilen yıldız isim, Okan Buruk'un gözünden düştü.

OKAN BURUK ETKİSİ

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un hamleleri maçlarda sonuç veriyor. Okan Buruk ilk 7 haftalık periyoda bakıldığında maç sırasında teşhisi doğru koyuyor, tedaviyi de doğru uyguluyor.

Cim-Bom, Nef Stadı’nda ligin flaş ekiplerinden Konyaspor karşısında çok zorlansa da Okan Buruk’un değişiklikleri ile maçı 2-1 kazanmasını bildi. 78. dakikada Van Aanholt’un yerine sağ ayaklı Dubois’i sol beke çeken başarılı çalıştırıcının bu hamlesi 4 dakika sonra galibiyet golünü getirdi.

DUBOİS SEVİNCİ

Sacha Boey yeşil-beyazlılar karşısında sağ bekte son derece etkili bir görüntü çizerken, Dubois doğal mevkisi olan bu bölge yerine sol beke Holandalı futbolcunun yerine oyuna girdi. Bu sayede Cim-Bom’da iki kanat da etkili çalıştı. Ceza sahasına gönderdiği topla galibiyet golünün hazırlayıcısı olan Dubois bu mevkide sezonun kalanı için umut verdi.

Leo Dubois aslen sağ bek oyuncusu olsa da, geçmişte sol bek olarak bir çok maçta görev aldı. Lyon formasıyla dört, Nantes formasıyla ise dokuz karşılaşmada sol bek olarak görev yaptı.

Galatasaray’da sağ bekte Boey, sol bekte de Dubois’nin başarısı sonrası kulübün sosyal medya hesaplarından da özel bir paylaşım geldi. Sarı-kırmızılılar, Boey-Dubois ikilisinin fotoğrafını yayınlayarak, “Sağı solu kes” mesajını kullandı.

Sarı-kırmızılılarda Konyaspor maçının kazanımlarından biri de Leo Dubois’in sol bek performansı oldu. Fransız yıldız, Van Aanholt’un yerine girdikten sonra sahaya damgasını vurdu.

VAN AANHOLT GÖZDEN DÜŞTÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un performansından memnun olmadığı ancak alternatifi olmadığı için sol bekte oynatmak zorunda kaldığı Patrick van Aanholt iyice gözden düştü.

TEKLİF GELİRSE GÖNDERİLECEK

Sezon başında Lyon'dan transfer edilen ve sakatlığını atlatan sağ bek Leo Dubois, Konya maçında onun yerine oyuna girip, 3 puanı getiren golün asistini yapması sonrası Hollandalı futbolcu için yolun sonu görünmeye başladı.

32 yaşındaki oyuncuya devre arasında teklif gelmesi halinde, gönderilmesi düşünülüyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2022, 22:13
YORUM EKLE