Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı isme gelen teklifi açıkladı

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı isme gelen teklifi açıkladı

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BU LİGİ HAK ETMİŞTİR"

"Bugün izlediğim ve uzun süredir izlediğim Galatasaray, ligimizin en iyi topunu oynayan takım. Barış Alper 90+4'te şut atıp auta gidiyorsa, dönüp 90+5'te kart görüyorsa ve siz bunu istiyorsanız o zaman Galatasaray bu ligi hak etmiştir. Galatasaray hem müthiş seri yakaladı hem de oyun olarak iyi oynuyor. Dakika 1 başladı, gole kadar Florya'da sanki bir maç almışlar ama 'ciddi oynayalım' demişler gibi. Bu Alanyaspor'un çok kötü olduğu anlamna gelmiyor." 

"ICARDI, HER ZAMANKİ İYİ İŞİNİ YAPTI"

"Icardi, öyle bir zekayla 3-4 metre sprint yaptı ki bir anda önündeki ve arkadaki oyuncuyu devre dışı bıraktı. Mertens de pası öyle attı ki ayağa kesti. O seken topa vurmak da kolay değildir. Icardi de her zamanki iyi işini yaptı."

"EN İYİ OYNADIĞI SEZON"

"Galatasaray'ın 2000'lerin dışında en iyi oynadığı futbol bu sezon. İçeride dışarıda oyunu rakibine kabul ettiriyorlar."

"GELDİĞİNDEN BERİ EN İYİ PERFORMANSINI GÖSTERDİ"

"Torreira, müthiş oynadı. Adekugbe de geldiğinden beri en iyi performansını gösterdi. Galatasaray'da kötü oynayan bir tane futbolcu söyleyelim. Yok. Sadece Boey vasat oynadı."

"ABDÜLKERİM BARDAKCI'YI İTALYA'DAN İSTİYORLAR"

"Abdülkerim Bardakcı'yı şimdi İtalya'dan isteyenler varmış. İyi top oynuyor. Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'a 28,5 yaşında geldi ve 16 yaşından beri şehir şehir dolaşmış. Nerede oynadığını bilen yok ve Süper Lig kulübünün stadında oynamamış. Abdülkerim, futbol oynamayı çok istemiş. Bıkmamış, usanmamış, kompleks yapmamış, 'Ben oynayacağım' demiş. Şimdi A milli oynayan oyuncudan bahsediyoruz ve Galatasaray'ın vazgeçilmez oyuncusu oldu. Geç keşfedilmiş bir oyuncu. Oyuncu bu işi istemiş. Abdülkerim Bardakcı, normalde 5-10 gol ortalamalarını da yapar."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 21:22
YORUM EKLE