Rıdvan Yılmaz: "Gelmeye niyetim yok, 28-29 yaşına kadar kendimi göstermek istiyorum"

Beşiktaş'tan sezon başında Rangers'a transfer olan ve ismi Galatasaray ile anılan sol bek Rıdvan Yılmaz, Türkiye'ye geri dönme niyeti olmadığını söyledi.

Rıdvan Yılmaz: "Gelmeye niyetim yok, 28-29 yaşına kadar kendimi göstermek istiyorum"

8+3 kuralı nedeniyle güçlük çeken Galatasaray, kadrosunu kaliteli yerli futbolcularla güçlendirmek istiyor. Sol bekte Patrick Van Aanholt'u ocak ayında elinden çıkarmak isteyen sarı kırmızıların gündemine gelen isim Beşiktaş'tan sezon başında Rangers'a giden Rıdvan Yılmaz

İskoçya'da yeterli şans bulamıyor

İskoçya'da yeteri kadar şans bulamayan 21 yaşındaki milli futbolcu için Galatasaray'ın devre arasında girişimde bulunacağı iddia edilirken Rdıvan Yılmaz'dan transfer açıklaması geldi.

"Geri dönmeye niyetim yok"

Rıdvan Yılmaz'ın yakın çevresine, "En az 28-29 yaşına kadar Avrupa'da üst seviye liglerde oynayıp kendimi göstermek istiyorum, geri dönmeye niyetim yok" dediği öğrenildi. 21 yaşındaki sol bek bu sözlerle Türkiye'ye dönüş kapılarını kapattı.

Giovanni van Bronckhorst'un gitmesi kararında etken oldu 

Rangers'ta Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yollar 2 gün önce ayrılmıştı. Rıdvan Yılmaz'ın kendisine çok şans vermeyen hocanın gitmesiyle, kulübünde kalma kararının netleştiği öğrenildi.

Ocak'ta sahalara dönecek

Sakatlığı bulunan Rıdvan Yılmaz, 11'de çıktığı Dundee United maçında iyi performans sergiledi ve İskoç basınından da olumlu tepkiler aldı. Uyluk bölgesinde problem yaşayan ve bir operasyon geçiren futbolcu ocak ayında sahalara dönecek.

Rıdvan Yılmaz'ın Rangers performansı

Rıdvan Yılmaz, yaz transfer döneminde bonuslar dahil 6.5 milyon Euro'ya Beşiktaş'tan Rangers'a transfer oldu. Şampiyonlar Ligi, İskoçya Ligi ve İskoçya Kupası'nda 5'i ilk 11 olmak üzere 11 maçta şans bulan Rıdvan Yılmaz 1 asist yapabildi.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022, 22:30
YORUM EKLE