Ümit Özat: "Bence Galatasaray'daki son senesi, bir adam bu kadar lakayt oynayamaz"

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu.

Ümit Özat: "Bence Galatasaray'daki son senesi, bir adam bu kadar lakayt oynayamaz"

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA'NIN BENCE GALATASARAY'DAKİ SON SENESİ"

"Okan Buruk'ta sorgulayacağım şeyler şunlar. Muslera'yı yedek bırakmak kolay karar değil ama şunu söyleyebilirim ki Muslera, bence Galatasaray'daki son senesini yaşıyor. Bir adam bu kadar lakayt oynayamaz. Oliveira'ya yaptığı pası gördük. Öyle başlamanın mantığı ne?"

"ABDÜLKERİM KÖTÜ OYNUYOR"

"Abdülkerim Bardakcı, yerleşik savunmanın oyuncusu dediğim zaman bana gülüyorlardı. Kaan Ayhan'ı oynat. Abdülkerim, kötü oynuyor kardeşim. Nelsson'u kesemeyeceğine göre Kaan Ayhan'ı da bir onunla dene." 

"ZANIOLO'NUN YEDEK KALMASI DOĞRU DEĞİL"

"Artık lig bitiyor. Oynayarak gelen Zaniolo'nun hala yedek kalması bana göre doğru bir karar değil."

"LEO DUBOIS, ADEKUGBE'DEN KÖTÜ OYNAMAZ"

"Sol bekte sol ayak lazım ama orta atarken... Ama sol önde oynayan oyuncular da hep sağ ayaklı. Eğer sol bekte orta atması için sol ayaklı sol bek oynatıyorsanız, önce öne sol ayaklı adam bulun. Adekugbe transfer edildi ama oyuna da bir katkısı yok. Fransa Milli Takımı'nın öyle ya da böyle havuz kadrosunda olan bir Leo Dubois var. Adekugbe'den daha kötü oynamaz." 

"ICARDI, BÜYÜK MAÇ OYUNCUSU"

"Rashica golde pası çıkardı ama emin olun o topa Icardi'nin dışında kimsenin vurma şansı yok. Arka direğe gider gibi yapıp ön direğe gelmesi herkesin becerebileceği bir şey değil. Icardi, büyüm maç oyuncusu. Yine aynısını yaptı. Geldiğinde atıyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 17:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
İdris
İdris - 13 ay Önce

Şans mı kaldı GS yorumu yapmak bir hafta icardi futbolcu değil bir hafta büyük maç oyuncusu 6.0 kalmış ezik sonra kupada 5, yediniz başka bir haltiniz yok