Vladimir Granat: "Galatasaray'a gidebilirsin, orada çok ünlü ve yetenekli futbolcular var"

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Arsen Zakharyan ısrarı sürüyor. Avrupa kulüplerinin radarında olan oyuncuya Rus futbolunun önemli isimleri Galatasaray'a gitmesini tavsiye etti.

Vladimir Granat: "Galatasaray'a gidebilirsin, orada çok ünlü ve yetenekli futbolcular var"

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'da gündemdeki son isim Dinamo Moskova'dan Arsen Zakharyan...

Ara transfer döneminde Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, 19 yaşındaki Rus orta sahanın transferini bitirmek için uğraşıyor.

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen ve Şampiyonlar Ligi için hazırlık yapan sarı-kırmızılı ekibin, 15 milyon Euro önerdiği ve Dinamo Moskova ile prensipte anlaştığı belirtilirken şimdi oyuncudan gelecek yanıt bekleniyor.

Chelsea'nin de gündeminde olan genç yıldız ise kararsız görünüyor. İşte bu noktada Dinamo Moskova'nın eski oyuncuları devreye girdi.

"GALATASARAY'A GİEBİLİRSİN"

Türkiye Ligi'nin çok rekabetçi olduğunu belirten Vladimir Granat, "G.Saray'da çok ünlü ve yetenekli futbolcular var. G.Saray, Zakharyan için bir sıçrama tahtası olur. Oraya gidebilirsin Arsen" dedi.

"BİR RUS FUTBOLCU CHELSEA'YE GİDEMEZ"

Sergei Kiryakov, "Bir Rus futbolcunun Chelsea gibi bir kulübe gitmesi pek mümkün değil. Ben olsam Türkiye seçeneğini reddetmezdim. Galatasaray sayesinde önemli kulüplere transferi gerçekleşebilir" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAYACAKLAR"

Vitaly Dyakov ise "Galatasaray ligde lider ve büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Kendini orda kanıtlarsa, daha iyi lige transferi kolayca gerçekleşir" ifadesini kullandı.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2023, 02:30
YORUM EKLE