Ekrem Memnun, Frutti Extra Bursaspor galibiyetini değerlendirdi

Galatasaray Nef Başantrenörü Ekrem Memnun, Frutti Extra Bursaspor maçının ardından Galatasaray Televizyonu’na değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem Memnun, Frutti Extra Bursaspor galibiyetini değerlendirdi

Galatasaray Nef Başantrenörü Ekrem Memnun, ING Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında 99-84 kazandığımız Frutti Extra Bursaspor maçının ardından Galatasaray Televizyonu’na değerlendirmelerde bulundu.

Oyun disiplininden kopmadan güçlü bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldığımızı ifade eden koç Ekrem Memnun’un görüşleri şu şekilde:

-Oyunun tamamını kontrol ettik-

“Çok ciddi bir takıma karşı oynadık. Çok kaliteli oyuncuları var ve çok tehlikeli bir takım. Son dönemde aldığı sonuçlar bunu gösteriyor. Oyunun tamamını kontrol ettik. Çok basit birkaç hata yaptık. Bunun sayısını azaltıyoruz ama hepsini ortadan kaldıramıyoruz. Onun dışında oyundan memnunum. Oyuncuların göstermiş olduğu disiplinden, oyun planına sadık kalmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Hepsini kutluyorum. Bunu artırarak devam ettiğimiz vakit çok daha iyi bir takım olacağız.” 

-Şampiyonlar Ligi maçlarından dolayı...-

“Önümüzdeki hafta antrenman yapabilecek birkaç günümüz olacak. Şampiyonlar Ligi maçlarından dolayı seyahat ettiğimiz için antrenman için pek zamanımız olmuyor. Antrenman sürelerini en iyi şekilde değerlendirip daha iyi bir takım olma yolunda çalışacağız.”

YORUM EKLE