KÜNYE

İmtiyaz Sahibi

Haber Sarı Kırmızı Medya

Editörler

Hakan Çalışkan
Mehmet Yavuz

İletişim

[email protected]

Tasarım ve Yazılım Haber Sistemi

TE Bilişim Hizmetleri

Domain Servisi

isimtescil.net

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

1. habersarikirmizi.com kullanıcıları tarafından elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgileri, üyeleri ile yaptığı "Üyelik sözleşmesi” ve kullanıcı bilgilendirme formu gereğince kanunlarda belirtilen hallerde, belirlenen amaçlar ve kapsamlar içerisinde kullanabilir.

2. Site’de toplanan bu bilgiler, kampanya çalışmaları, profilinize yönelik özel promosyon faaliyetlerinin yapılabilmesi için kullanılabilecektir.

3. İnternet sitesi içerisinde oluşabilecek sorunların tanımlanması ve çıkabilecek teknik sorunlar, telif hakkı içeren paylaşımlar, hukuka aykırı içeriklerin paylaşılması, hukuk aykırı video, resim, ses dosyası, yorum ve fotoğrafların paylaşılması halinde ivedilikle problemin giderilmesi için site gerektiğinde kullanıcıların IP log kayıtlarını kanunlarda belirtilen süreler dahilinde tutmaktadır.

4. İnternet sitesi içerisinde, kullanıcılar çeşitli form ve oylamaların doldurulması suretiyle, kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (ad-soyad, adres, firma bilgileri, telefon, veya e-posta adresleri gibi) sitenin veri tabanlarına kayıt edilecektir.

5. Kullanıcı Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam içerisinde, kullanıcının onay vermesi halinde yeni çıkan ürünler, anlaşmalı olduğu reklam kuruluşları ve mecralar vasıtası ile reklam ve/veya pazarlama amacı ile elektronik iletişim vasıtaları yolu ile kullanıcıları bilgilendirebilir.

6. Aşağıda belirtilen sınırlı durumlarda işbu gizlilik bildirimi ve kullanıcı sözleşmesi hükümleri dışında, kullanıcılara ait bilgileri aşağıda yer alan hallerde üçüncü kişilere açıklayabilir.

a) Anayasa, Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik, Tüzük, Tebliğ vb mevzuatlar dahilinde uyulması gereken bir kural bulunması halinde,

b) Yetkili idari kurum ve/veya adli mercilerce usulüne uygun yürütülen bir soruşturma veya kovuşturma olması halinde kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi halinde,

7. Kullanıcı tarafından Site’ye üye olmak amacı ile verilen kullanıcı bilgileri, o müşteri ile iletişim kurmak, herhangi bir hukuka aykırı bir içerik olması durumunda bildirim yapmak, yeni haberleri paylaşmak, haberdar etmek, reklam ve pazarlama amaçlı kullanabilmektedir.

8. Site daha hızlı ve efektif sonuçlar vermesi açısından sayfalar arası geçişlerde müşterilerini tanımak ve her sayfa geçişinde yeniden üyelik girişine gerek kalmaması ve kayıt sırasında verdiğiniz bilgilere erişmeniz için “oturum tanımlama” amacı ile “çerez” kullanmaktadır. Çerezler anlık olarak ara yüzde tutulmakta ve sayfalarımızı terk ettiğinizde kalıcı olmamaktadır. Bu uygulama hiçbir şekilde size ve kullandığınız cihazlara ilişkin veri tutmamakta ve kaydetmemektedir. Tanımlama ayarlarınızı değiştirerek “tanımlama bilgilerini” kabul etmeyebilirsiniz. İş bu halde; site içerisinde bulunan bütün interaktif özelliklerin kullanılması mümkün olmayabilir.